Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 108

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  25%
 • Christopher Nolan
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  4%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

19. mar. 2016 17:48

Begge film blev også en fiasko hos publikum, hvilket har betydet, at Sony nu har lånt "Spider-Man" ud til Marvel Studios, der vil reboote franchisen.

Så vidt jeg ved, så låner Marvel kun Spider-Man til deres egne film. Sony vil selv reboote franchisen og udgove deres egne standalone film. Ganske vidst i sammenarbejde med Marvel folkene og vist også noget med at Sony må låne et par Marvel karaktere til solo filmene.

#2

19. mar. 2016 17:50

#1 Det er Marvel Studios, der laver filmene for Sony fra nu af.

#3

19. mar. 2016 21:19

Hun har jo ret. Og det 3. reboot er fandenfisme den største joke i Hollywoods historie. Efterfulgt af det 2. reboot 10 år efter den første trilogi.

www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

#4

19. mar. 2016 21:43

Hvor har du det fra, Morten? For jeg har også fået samme opfattelse som #1

#5

20. mar. 2016 02:41

#6

20. mar. 2016 05:07

Er hun ikke bare sur over onkel ben døde

#7

20. mar. 2016 10:24

#4 Det er Kevin Feige, der producerer, hvilket er lig med en Marvel-film.

Efter den økonomiske fiasko med "The Amazing Spider-Man 2", så indså Sony, at de ikke selv kunne lave en Spider-Man-film, som nok mennesker vil se. Derfor lavede de en aftale med Marvel: I laver filmen for os, vi distribuerer og tjener pengene på den, men til gengæld må I bruge Spider-Man i jeres MCU-univers.

Det står helt tydeligt i linket fra #5: "...in a film that will be co-produced by Kevin Feige and his expert team at Marvel and Amy Pascal, who oversaw the franchise launch for the studio 13 years ago. Together, they will collaborate on a new creative direction for the web slinger. Sony Pictures will continue to finance, distribute, own and have final creative control of the Spider-Man films."

Det, der står, er, at Marvel laver filmen, så den ligner en Marvel-film, men at Sony naturligvis har det sidste ord, men det vil de sandsynligvis ikke benytte sig af, da de selv har indset, at Marvel Studios er bedre til at lave Marvel-film end Sony selv.

Så Kevin Feige og Marvel laver en Spider-Man-film for Sonys penge og giver den så til Sony, når den er færdig, så de kan sætte den op i biografen og tjene pengene. Imens kan Marvel glæde sig over, at Spider-Man jo nu er med i næste måneds "Civil War" og fremtidige MCU-film, som de ønsker. Win-win for Sony og Marvel Studios.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger