Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

7. mar. 2016 18:49

Go' Aften Danmark-segmentet kræver vel heller ikke det store for at blive underholdt, og det ved folkene bag filmene sikkert. De er jo et studie i metervare og overfladisk ligegyldighed pænt pakket ind i "rigtige kameravinkler", den rette lyssætning og lydkulisse. Fint at man bare vil underholdes af en påtaget forpint Nikolai Lie Kaas i endnu en blodfattig omgang hån mod sublime bøger, men det betyder ikke nødvendigvis at anmelderne er galt på den i deres vurderinger. Producenterne har ramt rigtigt, og har vejret hvad (eller hvor lidt) der skal til for at få folk til at betale, og det må man tage hatten af for, endsige respektere den uhyggelige mangel på kritisk sans hos den generelle biograf-gænger. Det er det her folk vil have, det ser vi igen og igen, og så er det det vi får. Præcis som i køledisken i supermarkedet - vi vil ikke betale for kvalitet, men vil hellere smide mængder af penge i tvivlsomme affalds-produkter produceret på samlebåndet.

#2

8. mar. 2016 02:57

Super god film, skal helt klart ses igen! ;-)

#3

8. mar. 2016 08:37

1# gud hvor er jeg dog uenig i din dom. det her er jo netop meget bedre end den meter vare vi plejer at blive spist af med, hvis vi kun skal se de rigtigt gode film, der er geniale og overrasker og ikke ligner deres forgængere eller de bøger de er baseret på ville vi måske kun komme i biffen 1-2 gange pr. år.

det er glimrende håndværk, og godt skruet sammen og ja film og bøger bliver aldrig det samme.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#4

8. mar. 2016 13:42

#1 shhh Bogart... Den eneste påtaget forpinte er vist dig.

#5

8. mar. 2016 18:33

#1 shhh Bogart... Den eneste påtaget forpinte er vist dig.terrible_pete (#4)

Du kan jo spørge Jussi Adler-Olsen hvad han synes om skamferingen af sine bøger...nu må han godt nok ikke udtale sig endnu, men inden det gik i hårdknude med Zentropa, var han da mildest talt ikke begejstret for hvad filmene var endt ud med. Alt lige fra castingen til klipning etc måtte han ikke være inde over, og har man læst bøgerne, så ser man det tydeligt. Gudskelov har Aalen ikke rettigheder til flere end fire film og han skal nok ikke gøre sig forhåbninger om at få flere (gudsketakoglov)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger