Selv om et flertal af anmelderne ikke har været særligt begejstrede for filmatiseringen af Jussi Adler-Olsen-krimien “Flaskepost fra P”, så væltede et rekordantal danskere alligevel i biografen i åbningsweekenden.

Se også: Anmeldelsen af “Flaskepost fra P”

Faktisk så mange, at det blev til en ny åbningsrekord for en dansk film. Det er således aldrig sket før, at en dansk film passerer 200.000 billetter i premiereweekenden.

Og det var netop, hvad “Flaskepost fra P” gjorde med sine 207.669 solgte billetter, hvis man tæller snigpremierebilletter med.

Der er da også noget at leve op til for denne tredje omgang ‘fang en psykopat’ med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares. De to første film i serien – “Kvinden i buret” og “Fasandræberne” – solgte begge over 700.000 biografbilletter i Danmark. Den trend er “Flaskepost fra P” er nu godt på vej til at forfølge.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Lazlo H 8 år siden

Go' Aften Danmark-segmentet kræver vel heller ikke det store for at blive underholdt, og det ved folkene bag filmene sikkert. De er jo et studie i metervare og overfladisk ligegyldighed pænt pakket ind i "rigtige kameravinkler", den rette lyssætning og lydkulisse. Fint at man bare vil underholdes af en påtaget forpint Nikolai Lie Kaas i endnu en blodfattig omgang hån mod sublime bøger, men det betyder ikke nødvendigvis at anmelderne er galt på den i deres vurderinger. Producenterne har ramt rigtigt, og har vejret hvad (eller hvor lidt) der skal til for at få folk til at betale, og det må man tage hatten af for, endsige respektere den uhyggelige mangel på kritisk sans hos den generelle biograf-gænger. Det er det her folk vil have, det ser vi igen og igen, og så er det det vi får. Præcis som i køledisken i supermarkedet - vi vil ikke betale for kvalitet, men vil hellere smide mængder af penge i tvivlsomme affalds-produkter produceret på samlebåndet.
Gravatar

#2 mobilpeter 8 år siden

Super god film, skal helt klart ses igen! ;-)
Gravatar

#3 KEiZ 8 år siden

1# gud hvor er jeg dog uenig i din dom. det her er jo netop meget bedre end den meter vare vi plejer at blive spist af med, hvis vi kun skal se de rigtigt gode film, der er geniale og overrasker og ikke ligner deres forgængere eller de bøger de er baseret på ville vi måske kun komme i biffen 1-2 gange pr. år.

det er glimrende håndværk, og godt skruet sammen og ja film og bøger bliver aldrig det samme.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#4 terrible_pete 8 år siden

#1 shhh Bogart... Den eneste påtaget forpinte er vist dig.
Gravatar

#5 Lazlo H 8 år siden

terrible_pete (4) skrev:
#1 shhh Bogart... Den eneste påtaget forpinte er vist dig.


Du kan jo spørge Jussi Adler-Olsen hvad han synes om skamferingen af sine bøger...nu må han godt nok ikke udtale sig endnu, men inden det gik i hårdknude med Zentropa, var han da mildest talt ikke begejstret for hvad filmene var endt ud med. Alt lige fra castingen til klipning etc måtte han ikke være inde over, og har man læst bøgerne, så ser man det tydeligt. Gudskelov har Aalen ikke rettigheder til flere end fire film og han skal nok ikke gøre sig forhåbninger om at få flere (gudsketakoglov)

Skriv ny kommentar: