Sci Fi Wire kan eksklusivt fremvise en online-featurette til den kommende filmversion af Frank Millers grafiske actionepos “300”. I klippet kommer bl.a. Mark Rappaport fra produktionens creature-shop ind på makeup-teknikken, der er taget i brug for at skabe filmens figurer.

Filmen handler om slaget ved Thermopylae i år 480 f.kr., hvor den spartanske konge med kun 300 tapre krigere holdt den 150.000 mand store persiske hær i skak ved et snævert pas.

Gerard Butler spiller hovedrollen i filmen, som instrueres af Zach Snyder. David Wenham, Dominic West, Rodrigo Santoro og Lena Headey er også på rollelisten.

“300” er sat til at få biografpremiere i foråret 2007.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Clint 15 år siden

Ah hva? Nu har jeg godt nok ikke læst tegneserierne, men jeg har da meget svært ved at se, hvad misfostre og monstre har at gøre med det virkelige slag ved Thermopylae.
Gravatar

#2 filmz-xlarti 15 år siden

#1 Det er en filmatisering af en Frank Miller tegneserie, og ikke en historiebog.. Så hvis du forventer realisme tror jeg du skal kigge andetsteds..
Gravatar

#3 m 15 år siden

#1 desuden er det en del af områdets mytologi, så det passer sikkert godt nok ind
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#4 chandler75 15 år siden

Der er ingen monstre i tegneserien (og nok heller ikke i filmen). Der er et "misfoster", som spiller en væsentlig rolle.

Det var kutyme, at børn med misdannelser blev smidt ud fra en klippe så snart de blev født, men en af disse overlever, vokser op, og ender med at forråde spartanerne.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 m 15 år siden

nååå jamen det lyder jo straks bedre og mere plausibelt (ikke at jeg ville have noget imod monstre men jeg syns nu alligevel det her passer bedre)
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.

Skriv ny kommentar: