Marvel Studios har flere muligheder for en tilstedeværelse ved [email protected]

Årets San Diego Comic-Con er som bekendt blevet aflyst. Men alverdens nørder får alligevel mulighed for at deltage ved Comic-Con i 2020 – det bliver bare online i form af [email protected]

Sidste år sad Marvel Studios tungt på SDCC-programmet med en omfattende række annonceringer af Phase 4 i MCU.

Det er dog endnu ikke annonceret, at Marvel deltager ved [email protected], men hvis Kevin Feige og resten af Marvel vil, så er der flere MCU-muligheder.

Som beskrevet i går, så er der en ny “Black Widow”-trailer på vej, som meget vel kan få debut under det digitale Comic-Con, der senere på ugen annoncerer årets program.

Men Marvel har mindst yderligere seks muligheder til [email protected]

MCU-serierne “The Falcon and The Winter Soldier” og “WandaVision” er næsten færdige, så der vil være muligheder for klip eller egentlige teaser-trailers fra de to Disney Plus-serier.

“Loki”-serien er ikke lige så langt fremme i produktionen – der også blev afbrudt på grund af coronakrisen – men her er der også muligheder for at fremvise enkelte billeder eller endda klip.

På filmfronten vil en “Eternals”-trailer være oplagt. Den kosmiske MCU-film er blevet flyttet til 2021, men en teaser-trailer har været gjort klar længe.

En officiel annoncering af “Ant-Man 3” vil også være en mulighed, ligesom MCU-skuespiller Simu Liu tidligere har teaset en tilstedeværelse med “Shang-Chi” under årets Comic-Con – dette var dog før aflysningen af det fysiske konvent.

Læs også ‘“Black Widow”-trailer på vej: Mulig overraskelse til Comic-Con‘.

[email protected] finder sted i perioden den 22. til den 26. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: