Brian Austin Green, som mange nok husker som den danse- og musikelskende David Silver i 90’er-ungdomsserien “Beverly Hills 90210”, har sluttet sig til rollelisten i Fox’ “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”, den nye tv-serie over James Camerons berømte dræbercyborg-univers.

Det vides endnu ikke, hvilken rolle Green har fået i serien, men det formodes, at det ikke vil blive en Terminator.

Desuden rapporteres det, at Owain Yeoman, som spillede den nye onde Terminator, Cromartie, i pilotafsnittet, er blevet droppet fra showet. I stedet bliver hans rolle overtaget af den tidligere “Deadwood”-stjerne Garret Dillahunt.

Brian Bloom, der medvirkede i Fox’ kortlivede serie “Drive”, er også blevet tilføjet serien, hvor han også skal spille en Terminator.

Serien, der produceres af Mario Kassar og Andrew Vajna, har Lena Headey (“300”) og Thomas Dekker (“Heroes”) i hovedrollerne som henholdsvis den moderne kriger og enlige mor Sarah Connor og hendes 15-årige søn, John, der efter begivenhederne i Terminator 2″ må sande, at truslen fra fremtiden langt fra er forbi.



Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Eat this 16 år siden

Ja ja Bla. bla. men hvornår kommer den på dvd eller bliver den sendt på andre programmer end FOX som nok de fleste af os ikke kan se.
Gravatar

#2 filmz-LBA 16 år siden

Endnu en grund til at jeg i hvert fald IKKE skal se denne skodserie!
Gravatar

#3 x marks the spot 16 år siden

Ja, de klip der er frigivet indtil videre er ikke just noget at råbe hurra for. Thank the maker for at de har skiftet den første onde Terminator ud!! Han virkede ikke ligefrem overbevisende i rollen. Det ender nok med at Fox slet ikke tør vise serien nogensteder. Haha!! Bare synd for Lena Headey, som ellers fungerede fint i "300".
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#4 Dumpduck 16 år siden

Jeg glæder mig til denne serie - hvis den nu altså kommer? Afaik, skulle den have haft premiere for flere MÅNEDER siden...
Gravatar

#5 Riqon 16 år siden

Green ville godt nok have været en fesen terminator! :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 filmz-Monteque 16 år siden

#4
Serien får premiere til Januar på FOX network....
Gravatar

#7 reaper.dk 16 år siden

Brian Austin Green neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :(
Trapped in time. Surrounded by evil. Low on gas
Gravatar

#8 filmz-loke76 16 år siden

Tjah måske er det bare mig, men synes nu at Green og Ziering var for griner i Domino. Green får også den daglige af Megan Fox, det kan jeg kun have respekt for 0->-<
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 colaholic 16 år siden

Tja jeg er nu meget tændt på den serie efter at have set pilotafsnittet - glæder mig!
Gravatar

#10 filmz-gentlemanfinn 16 år siden

efter at have set pilotafsnittet er første indtryk at serien er dødsdømt.
Pinligt b film skuespil og effekter, plus handlingen ikke passer med resten af trilogien og en teenage pige terminator kommer aldrig til at holde imo.

Dermed ikke sagt jeg ikke vil prøve at give serien en chance, men de skal virkelig komme med nogle overraskelser før det nærmere sig noget seværdigt.

Skriv ny kommentar: