Den populære skuespillerinde Adrianne Palicki har sluttet sig til “G.I. Joe 2”, hvor hun vil have den kvindelige hovedrolle som Lady Jaye, der er Joe-holdets specialist i hemmelige missioner.

Se også: Dwayne Johnson bekræfter “G.I. Joe 2”-rolle.

Udover Palicki har rapperen RZA og D.J. Cotrona også for nylig sluttet sig til “G.I. Joe 2”. Desuden medvirker Dwayne Johnson, Ray Park og Lee Byung-hun.

Sidst, men ikke mindst, skulle filmens producere være på jagt efter en til at spille den originale Joe, Joe Colton, og en af de skuespillere, der ønskes i rollen, er Bruce Willis, som er den ledende kandidat.

“G.I. Joe 2” står til at ramme biograferne til næste sommer.

Se også: Brendan Fraser ved ikke, hvilken rolle han havde i “G.I. Joe”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Jach 13 år siden

Filmz skrev:
Den populære skuespillerinde Adrianne Palicki...

Har lige kigget på IMDB for at være sikker, og jeg mener ikke hun har fortjent at blive kaldt populær før nogen har haft en ordentlig chance for at vurdere hendes kommende projekter, som Wonder Woman og Red Dawn, da hendes tidligere arbejde ikke er noget at råbe hurra for.
Med det sagt er det indlysende at jeg i hvert fald ikke ser frem til at se hende i den men ser frem til The Rock og (forhåbentligt) gode gamle Bruce Willis (a er helt tosset med hans film).
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 Frederik 13 år siden

Populær =/= talentfuld.

Friday Night Lights var en utrolig populær serie, så jeg kan ikke se problemet.

Skriv ny kommentar: