Amanda Seyfried (“Mamma Mia!”) er på grund af sammenfaldende optagelsesdatoer blevet nødt til at droppe hovedrollen i Zack Snyders action-fantasyfilm “Sucker Punch”, som hun tidligere er blevet tilbudt. HBO, der har Seyfried under kontrakt på tv-serien “Big Love”, vil ikke give skuespillerinden fri til at arbejde på Snyders film, da det kunne skabe problemer med optagelserne af fjerde sæson af “Big Love”.

Der er endnu ikke nogen nyheder om, hvem Snyder vil udfylde rollen med i stedet, men det øvrige planlagte cast består i øjeblikket af de unge damer Vanessa Hudgens, Evan Rachel Wood, Emma Stone og Abbie Cornish.

Historien, der udspiller sig i 1950’erne, følger en pige, som bliver spærret inde på den lukkede afdeling af sin onde stedfar, som har planlagt at give hende det hvide snit. Under sin indespærring skaber hun sig en alternativ virkelighed for at gemme sig for smerten, og i den verden begynder hun at planlægge sin flugt, hvor hun bliver nødt til at stjæle fem objekter, der skal bruges til flugten, før en fæl mand tager hendes mødom.

Snyder er medforfatter på manuskriptet sammen med Steve Shibuya, der tilpasser manus efter sin egen novelle.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-Belloc 13 år siden

Spændende plot, og ja har da fulgt lidt med i den da dette er endnu en "straight to DVD release" film af WWE, som er med producere på denne. Den lyder nu meget fun og skal da klart opleves, spørgsmålet er nok mere om den kommer i biffen herhjemme eller også går direkte på DVD.
I'm an Lost Dude in an Lost World
Gravatar

#2 Isse 13 år siden

Hun er fanme lækker!

Skriv ny kommentar: