Amanda Tapping og Michael Shanks, som spillede Samantha Carter og Daniel Jackson i “Stargate SG-1”, vil gentage deres roller i den kommende “Stargate”-spin-off-serie, “Stargate Universe”.

Udover Tapping og Shanks vil også Gary Jones og Richard Dean Anderson, som ligeledes medvirkede i “Stargate SG-1”, være at se i gæsteroller i den nye serie. Det er endnu usikkert, hvor mange afsnit der er tale om, og om det vil være tilbagevendende roller.

Den nye serie, der også kaldes “SGU”, beskrives som mere dyster end sine forgængere og følger en gruppe soldater, videnskabsfolk og civile, der må forsøge at klare sig, da de bliver tvunget gennem en stjerneport, efter at deres skjulte base kommer under angreb.

“Stargate Universe” vil få premiere senere på året og har bl.a. Robert Carlyle, Justin Louis, Brian J. Smith, Alaina og Lou Diamond Phillips på den faste rolleliste.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The_Real 13 år siden

SGU foregår ombord et Ancient starship, som ikke kan komme tilbage til Jorden (hmm, Star Trek Stargate: Voyager). Hvordan SG1 kan lave gæsteoptrædner, udover pilot afsnittet og evt flashback eller sekvenser fra Jorden hvor de leder efter dem, kan jeg ikke lige se, men jeg må vel bare vente til det bliver vist for at finde ud af det :)
Gravatar

#2 TigonIII 13 år siden

I Stargate Atlantis var der også gæsteoptrædner fra SG-1 teamet såh jeg tror godt det skal kunne gå, og jeg stoler blindt på Wright og Cooper.
Gravatar

#3 Winter999 13 år siden

De får vel mulighed for at rejse der til på et tidspunkt... Lige som den stargate "bro" der blev bygget til pegasusgalaksen. Men faktisk et godt spørgsmål hvordan de vil komme til at optræde.

Skriv ny kommentar: