Robert Zemeckis forhandler om jobbet som instruktør på live-action-udgave af “Pinocchio”.

Disney fortsætter tilsyneladende med at hyre kendte instruktørnavne til deres genindspilninger af Disney Klassikerne til live-action.

Nu har Disney indledt forhandlinger med “Tilbage til fremtiden”-legenden Robert Zemeckis om jobbet som instruktør på en ny “Pinocchio”, skriver Variety.

I 2019 har Tim Burton stået bag “Dumbo”, Guy Ritchie lavede “Aladdin”, imens Jon Favreau stod bag “Løvernes konge”.

Tidligere på året forlod “Paddington”-instruktør Paul King “Pinocchio”.

Læs også ‘“Tilbage til fremtiden”-teaser: “Back to the Future” bliver til musical‘.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Gridlock 2 år siden

Disney har åbenbart mistede enhver for originalitet siden de begynder og lave live action versioner af deres gamle film.
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Der er også en Pinochio film på vej fra Guillermo del Toro. Den film vil jeg hellere se end Disneys næste 20-30 nye versioner af deres gamle film, som for de flestes vedkommende er de originale film underlegne. Det er en skam hvis folk vælger at tro at Disneys måde at fortælle eventyrene på er den eneste rigtige, så de løber med alle pengene.
Gravatar

#3 Gridlock 2 år siden

#2 Også når man tager at den bog Pinochio er baseret på er betydelig mørkere end Disney´s version.
Ræven og katten nøjes i bogen ikke bare med og narre Pinochio de hænger ham også.
Originalt ville forfatteren ende historien der, men moralen at grumme ting sker ved uartige børn.
Forlaget overtalte ham i midlertidig til og forsætte og give hans historie en lykkelig slutning.
noget forfatteren kun indvillige i hvis han fik lov til og køre Pinochio gennem helvede og tilbage... forlagte indvilligede.
Og jeg skal lige love for at forfatteren leve op til sit ord.
Den dreng vi ser i Disney blive forvandlet til et æsel sammen med Pinochio, hans skæbne forbliver uvist i tegnefilmen... ikke i bogen der møder Pinochio ham senere som et æsel der er blevet arbejdet ihjel.
Hvis jeg husker rigtigt når æslet lige og sige sit ægte navn inden det dør.

Så hvis Guillermo del Toro holder sig mere til bogen bliver den bestemt ikke børnevenlig og temmelig grusom...... jeg håber virkelig han holder sig til bogen.
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

#3 Ja mange gamle eventyr handlede i deres oprindelige form ikke om at det skulle ende lykkeligt men om at fortælle en morale. I H C Andersens oprindelige fortælling om den lille havfrue ofrede hun alt for sin prins, men endte selv sine dage som skumsprøjt.
Gravatar

#5 Gridlock 2 år siden

#4 ikke 100% rigtigt.
Ja hendes krop bliver til havskum, men hun bliver redet af vindes døtre og bliver en af dem.
Og hun for og vide at om 300 år kan hun komme ind i gud rige med en udødelig sjæl

"Om tre hundrede år svæver vi således ind i Guds rige!"

"Også tidligere kan vi komme der!" hviskede én. "Usynligt svæver vi ind i menneskenes huse, hvor der er børn, og for hver dag vi finder et godt barn, som gør sine forældre glæde og fortjener deres kærlighed, forkorter Gud vor prøvetid. Barnet ved ikke, når vi flyver gennem stuen, og når vi da af glæde smiler over det, da tages et år fra de tre hundrede, men ser vi et uartigt og ondt barn, da må vi græde sorgens gråd, og hver tåre lægger en dag til vor prøvetid!"

Så med andre ord børn være gode ved jeres forældre ellers kommer den lille havfrue ikke i himlen.. hva siger du moralsk afpresning.. aldrig hørt om det.
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

#5 Ok det vidste jeg så ikke. I den sidste version jeg så tror jeg ikke den sidste del var med, men det var måske heller ikke den helt originale version.

Skriv ny kommentar: