Der har været årets store “Star Wars”-diskussion: Har instruktørerne noget at sige i samarbejdet med Lucasfilm? Det mener Rian Johnson, hvilket understreges af ny set-video fra optagelserne til “The Last Jedi”.

Se også: ”The Last Jedi”-instruktør efter “Han Solo”-fyring: Jeg har kreativ kontrol

Med årets fyringer af først Phil Lord og Chris Miller på “Solo: A Star Wars Story” og dernæst Colin Trevorrow på “Episode IX” så har det ellers virket til, at Lucasfilm ikke ønsker instruktører, der har en egen mening om tingene.

Det billede nuancerer denne nye ‘Bag om’-video, hvor Rian Johnson virker respekteret og afholdt af hele “The Last Jedi”-holdet.

Samtidig giver videoen et nyt kig på den kommende “Episode VIII”, hvor også et af de sidste glimt af Carrie Fisher i live er med.

“Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” får premiere d. 13. december.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 måneder siden

Man kan ikke stole en tøddel på disse "behind the scenes" videoer.. Der er jo ikke en eneste semi-intelligent skabning der saver den gren over man selv sidder på,derfor ender alle sådanne videoer som en stor omgang corporate circle jerk hvor alle elsker hindanden,uden nogen som helst on-set problemer eller andet der måtte smide ens ten i maskineriet...

Faktum er at Kathleen Kennedy og Disney bestemmer ALT,SW er i dag et kæmpestort brand,og det kan man ikke afvige fra for meget.
Jeg ville ligesom David Fincher heller aldrig kunne arbejde under sådanne forhold,men for nutidens generation som skal have alt fortalt i beskyttede værksteder er det helt fantastisk..

Skriv ny kommentar: