Forleden kunne vi her på Filmz berette, at Bill Murray skulle lægge stemme til den venlige bjørn Baloo i Disneys kommende version af “Junglebogen”. Men Disney er ikke de eneste, der har en filmversion af Rudyard Kiplings klassiker undervejs.

Se også: Bill Murray skal lægge stemme til Baloo i Disneys “Junglebogen”.

Warner Bros. har nemlig hyrret Andy Serkis til at instruere endnu en version af bogen, og Serkis er efterhånden ved at have samlet sig et hold af yderst velkendte skuespillere.

Christian Bale skal lægge stemme til panteren Bagheera, Cate Blanchett ligger stemme til den frygtindgydende slange Kaa, mens Bennedict Cumberbatch skal ligge stemme til tigeren Shere Kahn.

Foruden Bale, Blanchett og Cumberbatch medvirker Serkis selv som bjørnen Baloo. Naomie Harris, Tom Hollander, Eddie Marsan og Peter Mullan også medvirker som dyr i historien, og Rohan Chand skal spille hovedrollen som den unge Mowgli.

“Jungle Book: Origins” får amerikansk premiere den 21. oktober 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 David Munch 9 år siden

"Origins"... Kunne de ikke snart finde på noget mere originalt?
Gravatar

#2 Mads47 9 år siden

David Munch (1) skrev:
"Origins"... Kunne de ikke snart finde på noget mere originalt?


Jo tænker jeg nu også, syndes også at 'Origins' er meget dyster titel. Eller det har den vel fået af mange af de andre film der har den titel. Lyder ikke som en børne film. Kan også være denne film bliver hvad Tim Burtons Batman var til Batman tv-serien fra 1966. En mere mørk og dyster udgave.
Gravatar

#3 Nicki52 9 år siden

Suk, CGI dyr der taler.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: