I Los Angeles har det skabt vrede og forundring, at en plakat, som forestiller præsident Barack Obama som Jokeren pludselig er blevet sat op forskellige steder i byen. Det skriver Politiken.dk.

Ingen ved, hvem der står bag plakaten, som bærer teksten “Socialisme” nede under billedet og er blevet sat sammen af et portræt af Obama, der tidligere er blevet bragt på forsiden af magasinet TIME, og så Jokeren som portrætteret af Heath Ledger i “The Dark Knight”.

Kunstskribenten David Ng skriver på sin blog på avisen Los Angeles Times, at den psykopatiske Jokerversion af præsidenten er ”ondsindet og dæmonisk” og en form for ”kulturel terror.”

Blandt bloggens læsere er alle dog ikke enige: ”Idioter! Sagen er, at dette er socialismens nye ansigt, hvor vores så roste leder er iklædt en af sine ‘masker’,” er der en “dr. Dave”, der skriver.

Plakaten kan ses i fuld størrelse her.Vis kommentarer (76)
Gravatar

#41 Coffey Mug 13 år siden

#39 - Overdrivelse fremmer forståelsen, tydeligvis en nødvendighed her.

#40 - Hilarious Rodham Clinton!!!
Gravatar

#42 filmz-Bruce 13 år siden

Har lige kigget lidt på hr. Alex Jones og ser blot endnu én, som gerne vil dekorere verden i konspirationteorier. Jeg er sikker på, at Svend Auken iøvrigt var dukkeføreren bag Erich Honecker. A crock of shit!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#43 KVASAR 13 år siden

Overdrivelse fremmer forståelsen, tydeligvis en nødvendighed her.

-- [url= er det godt vi ikke diskutere stjerner[/b][/url] ... !!!

... ;o)
AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide
Gravatar

#44 Monkeyking 13 år siden

Hmm jeg synes ellers at...

Coffey Mug (24) skrev:
google så alt hvad i læser fra google og tag så derefter på biblioteket.


var det mest fornuftige (og hurmoristiske) der blev sagt... :-D

Coffey Mug (24) skrev:
men folk har jo selv et ansvar for at de får de rigtige information,


rigtige informationer!? og hvem skal så afgøre hvad der er de rigtige? mente du hvilke informationer der er sande? For det ville give lidt mere mening... men kun lidt!

Oh btw som indslaget med den irriterende stemme fra CNN også viser ved Amerikanerne frygteligt lidt om socialisme (og hvad The Joker egentlig står for)
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."
Gravatar

#45 Coffey Mug 13 år siden

#44 - Fakta er rigtig information - ja.

Jeg tror, grunden til at amerikanerne råber SOCIALISM kan findes i at Obama er igang med at indføre offentlig sygedækning eller universal-pleje som de kalder det, i den nuværende model vil visse aldersgrupper stadig blive ekskluderet og der vil komme kvoter på mængden af den pleje som offentligheden kan tilbyde. Groft sagt, hvis du er gammel så er du fucked.
Gravatar

#46 filmz-Bruce 13 år siden

Hmm Alex Jones og rigtig information. I mine øjne er der noget galt med det billede og det kun efter en hurtig skøjten henover hr. Jones baggrund.

Jeg er stor fortaler for kildekritik, men her er man røget så lang, at man bør påføre kildekritikken sig selv. Enten har man et så konspiratorisk et sind, eller også er jorden så gennemråden, at det ikke kan være særligt morsomt at leve med den viden.

Jeg fortsætter personligt med at være naiv og tiltror ikke værdens samlede nyhedsmedier at være så affældige, at kun amatører kommer frem til sandheden i verdens store begivenheder.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#47 Kram 13 år siden

#42 - Men den er nu meget underholdende, og der er da sandhed i den som er værd at vide (traktaterne osv der ingen hensyn tager til hverken love eller menneskerettigheder, at Bush gav sig selv mere magt osv) - Ha ha men filmen knækker dog 100%, når manden står og råber som en på 10 år efter folk, og hans dommedags profeti kommer vidst af for meget hostesaft. Det ødelægger helheden. Han burde have holdt sig til fakta og gode informationer i en præsentabel tilstand.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world...

USA skylder en del væk efterhånden dog ;)
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#48 Coffey Mug 13 år siden

#46 - Jones bragte "The Bohemian Grove" ud i lyset, han er gode venner med Charlie Sheen og de er begge utrolig kritiske overfor 9-11, de mener der er langt flere spørgsmål end svar. Der er utrolig mange udsagn fra AJ som er falske eller fordrejet men samtidig er der masser af sandhed at finde i hans holdninger og syn på den vestlige verden. Nyhedsstationerne er partiske overfor deres aktieholdere, dvs de aldrig vil bringe en nyhed som ikke er til fordel for dem selv som børsnoteret entreprise, det i sig selv er nok til at det aldrig kan være til gavn for befolkningen.
Gravatar

#49 dfms 13 år siden

Var det Bush der var på den tegning, så havde det ikke været "kulturel terror", vel........ :-(
Gravatar

#50 Coffey Mug 13 år siden

#49 - Nej så havde det bare været politisk kritik.

Skriv ny kommentar: