Det er et lille år siden, at Filmz skrev om det for første gang. Krigsfilmen “Overlord” – endda med danske Pilou Asbæk i én af rollerne – er i virkeligheden “Cloverfield 4”. Det er nu bekræftet.

Se også: 2. verdenskrigsfilmen “Overlord” er måske “Cloverfield 4″

Det er Slashfilm, som nu kan bekræfte, at den fjerde film i “Cloverfield”-universet er “Overlord”, som udspiller sig under 2. verdenskrig.

Her skal en gruppe amerikanske faldskærmstropper bekæmpe ikke kun nazister, men også overnaturlige væsener, der er en del af et nazi-eksperiment.

Det erfares videre, at “Overlord” måske allerede får premiere sidst på året, men det er endnu uvist.

Det er også uvist, om “Cloverfield 4” rent faktisk bliver vist i biografen, selv om den aktuelt står til en oktober-premiere.

Aktuelt forhandler Netflix således om at overtage “Cloverfield 3” med titlen “God Particle” fra Paramount og dermed købe den ud af biograferne.

Det samme kan meget vel ske med “Cloverfield: Overlord”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Utroligt at det er muligt at lave et shared cinematic universe uden at proklamere at man gør det og uden at fremlægge en plan for de næste 10 film i serien fem år frem :-). Jeg elsker denne tilgang. Nu håber jeg at God Particle er god, men hvis ikke, så vil der ikke være sket varig skade, da filmene er løsere forbundet og det er forskellige historier der fortælles i de forskellige film.

Nu håber jeg så bare at der er nogen der gør det samme inden for fantasy genren. Alle film behøver jo ikke at have 100 mio dollars budget, eller forholde sig til world destroying beings. Men en række film, der foregår i den samme fantasy-verden med gode karakterer, det mangler vi godt nok.
Gravatar

#2 Snipp 5 år siden

#1 Enig - jeg synes godt om de 2 første og glæder mig til næste film. Blev dog noget overrasket over at Overlord er Cloverfield 4 - dog lyder det lidt mærkeligt at nazierne kæmper om side med de her aliens, nu hvor i cloverfield 1 gik ud på at alien kom fra vandet hvor den havde været i flere hundrede, hvis ikke tusind af år. Og så har vi alien spaceships i 10 cloverfield lane. Men man kan nok godt lave en film på at nazierne fandt det her alien dybt i havet, og begyndte at eksperimenter med det - men altså at kæmpe om side med nazierne, come on.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 KEiZ 5 år siden

Tjeck
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: