I forbindelse med søndagens Super Bowl-arrangement, som er afslutningen på årets amerikanske fodboldliga, blev der i reklamepauserne disket op med et væld af nye tv-spots til alskens kommende Hollywood-storfilm. En af disse tv-spots var til Vin Diesels seneste fartglade actionfilm, “Fast and Furious 6”.

Se tv-spottet her.

Siden deres gigantiske kup i Brasilien har Dom, Brian og resten af gruppen spredt sig til forskellige dele af verden, men deres manglende evne til at vende hjem til USA har efterladt deres liv ufuldkomne. Ud af det blå vælger Hobbs af alle personer dog at give dem én chance for fuld benådning, så de kan vende tilbage til USA – hvis de altså slutter sig sammen med ham for at fange en anden gruppe kriminelle, han nu jagter, og som Dom har stor kendskab til fra sin fortid.

Justin Lin er atter bag kameraet på filmen, hvor foruden Diesel også Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris og Tyrese Gibson vender tilbage samt får følgeskab af Luke Evans og Gina Carano.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 tina.66 11 år siden

Det er en af de film jeg glæder mig mest til at se. Jeg har set alle de andre film i serien en million gange, så sådan en lille teaser trailer her gør kun ventetiden så meget værre
Gravatar

#22 coftkohl 11 år siden

Der er en "extended" trailer til filmen her :Kunne ikke lige overskue at skulle lave en tekst til den og så indsende den til siden, undskyld :)
Gravatar

#23 Slettet Bruger [2547781879] 11 år siden

Hahaha, den trailer <3

Jeg skal så meget se den film.
Gravatar

#24 The Insider 11 år siden

Heeeeeelllllll yeah!
War. War never changes.
Gravatar

#25 Ispep 11 år siden

Drikker mig stiv inden jeg sætter mig for at se den :0

Skriv ny kommentar: