”No way!” Den længe forsinkede tredje film om det stenede makkerpar “Bill & Ted” har endelig fået grønt lys. Desværre bliver det ikke en produktion, som fans af de oprindelige film vil juble over, da filmen laves direkte til dvd-markedet – og uden de to originale stjerner, Keanu Reeves og Alex Winter.

MGM og 360 Pictures er sammen med Frank Mancuso Jr. gået i gang med at forberede en tredje film om den rock-elskende, tidsrejsende duo med det karakteristiske sprogbrug. Det første manuskriptudkast til den nye film, der er skrevet af Gabe Grifoni og Suzanne Francis (“Wieners”), er allerede færdiggjort.

Det vides endnu ikke, hvem filmselskabet har i kikkerten til at overtage de populære titelroller som henholdsvis Ted ‘Theodore’ Logan og Bill S. Preston, Esq.

Den kultklassiske “Bill & Ted’s Excellent Adventure” fra 1989 – eller “Frem til fortiden” som den danske titel er – følger de to lidt tumpede kammerater, der sammen har dannet bandet “Wyld Stallyns”. Duoens fælles fremtid viser sig dog at afhænge af, om de kan score topkarakter i deres historiepræsentation. Heldigvis får de uventet hjælp fra fremtiden i form af en tidsmaskine, der ligner en telefonboks.

“Frem til fortiden” fik endvidere fortsættelsen “Bill & Ted’s Bogus Journey”, hvori onde dræberrobotudgaver af Bill og Ted bliver sendt tilbage i tiden og dræber makkerparret for at forpurre fremtidens samfund, der bygger på deres musik. Bill og Ted må nu på eventyr og flugt i det hinsides, hvor de ryger fra helvede til himlen for til sidst at tage opgøret mod deres robot-genparter.

Både Winter og Reeves var for år tilbage interesserede i at gentage deres roller i en tredje film, men angiveligt fik Reeves’ agent sat en stopper for projektet, da han frygtede, at det ville ødelægge stjernens karriere.

Før filmen blev lagt på hylden, udtalte Reeves sig tilbage i 2003 om mulige idéer til 3’eren: ”[Alex Winter] og jeg har talt om det, men vi ejer desværre ikke materialet, så det er ikke op til os at afgøre, hvad der skal ske. Vi spiller bare rollerne. Men det ville altså være skægt at se dem igen. De er 40 år, overvægtige og synger sikkert i forhallen på et lufthavnshotel”.

“Bill & Ted” har foruden fortsættelsen, “Bill & Ted’s Bogus Journey”, også affødt to tv-serier – en animeret i 1990 med de originale skuespilleres stemmer og en liveaction fra 1992 med andre skuespillere.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 mandalorian 16 år siden

Er sikker på at den vil blive en gang bæ, hvis de får andre til at spille bill & ted!
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...
Gravatar

#2 squee 16 år siden

Det bliver bare en Dum & Dummere 2 - no good.
www.myspace.com/maskine
Gravatar

#3 evermind 16 år siden

Var glad for de to originale(-r), og det kunne være sjovt at se dem som 40, fede og færdige - med det originale cast, vel at mærke! :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#4 GG 16 år siden

Jeg slutter mig til flokken, uden den originale cast kan det da kun gå hen og blive sløjt..
Gravatar

#5 Outbound Sith 16 år siden

Total bummer, dude!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#6 Captain Vallo 16 år siden

They melvined me ...
If there was a god
then why is my arse
the perfect height for kicking?
Gravatar

#7 filmz-Road Runner 16 år siden

Reeves har da penge nok til at købe rettighederne... så han kan da bare give den gas den vej rundt.... Reeves er ALT ALT for sjov i de 2 første film.....
Gravatar

#8 filmz-DocDoom 16 år siden

Station!
That's no moon. It's a space station.

Skriv ny kommentar: