I næste måned udsender Warner Home Video dvd-filmen “Watchmen: Tales of the Black Freighter”, et animeret eventyr baseret på den fiktive tegneserie, der læses af en af figurerne i “Watchmen”. Billederne kan ses hos JoBlo.

Instruktøren Zack Snyder mente, at dette tegneserieeventyr, der afspejler begivenhederne i selve “Watchmen”-historien, var for meget også at fokusere på i selve filmen, så i stedet besluttede han at udgive filmen som en separat film.

Gerard Butler lægger stemme til piratsagaen, der omhandler en strandet skibsbruden, som desperat forsøger at komme hjem for at advare sin familie mod et hjemsøgt sørøverskib, der stjæler de fortabtes sjæle.

“Watchmen: Tales of the Black Freighter” vil desuden byde på live-action/CGI-fortællingen “Under the Hood” med stjernerne fra “Watchmen”-filmen. “Under the Hood” bygger over den i tegneserien biografiske bog “Bag masken”, der omhandler den originale Natugles førstepersonsberetning om, hvordan de oprindelige maskeklædte forbryderbekæmpere, Frontløberne, blev til.

Af ekstramateriale på udgivelsen finder man featuretten “Story Within a Story: The Books of Watchmen” og et smugkig på DC Universes animerede “Green Lantern”.

“Watchmen: Tales of the Black Freighter” udsendes på dvd og Blu-ray på det amerikanske marked 24. marts, fem dage efter premieren på hovedfilmen “Watchmen”.

Tidligere har Zack Snyder annonceret planer om at flette “Tales of the Black Freighter” ind i “Watchmen”-filmen i en længere ultimate-udgave, der senere vil blive udsendt til hjemmebiografen.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Graversen 12 år siden

Jeg glæder mig specielt meget til extended version til Blu-ray og DVD, da den skulle ligge sig mere op af tegneserierne.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 evermind 12 år siden

Yeah, jeg vil også vente på den version med hele skidtet! For hulan da, jeg kan snart ikke tåle at blive teaset mere ... og alligevel skal jeg altid lige ind og tjekke nyhederne om filmen her.

Kom nu, marts!!
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3 thomasegebaek 12 år siden

Fedt nok at den kommer ud... Men meningen af The Black Freighter går vel tabt når den fortælles seperat fra watchmen?

Hørte rygter om en 3½ times udgave af filmen, med black freighter delene som i tegneserien og en masse andre besparede scener.... håber det passer
Gravatar

#4 Highland Park 12 år siden

#2: Haha, gense "Deliverance", så falder du nok til ro igen. ;)

#3: Det er jo netop den udgave, der bliver omtalt sidst i nyhedsteksten, og som også Graversen^ og evermind nævner.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#5 Kruse 12 år siden

Jeg skal helt sikkert have den ultimate udgave af Watchmen når den udkommer!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 evermind 12 år siden

#4
Hehe, hvem siger da, at Deliverance ikke virker stærkt hidsende på mig?? :P
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#7 Highland Park 12 år siden

#6: Det var lige netop det svar, jeg frygtede mest af alt... :(

Nogle mennesker tænder bare for vildt på indavlede banjospillere og homoseksuelle bonderøvspsykopater i brunst... :/
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 thomasegebaek 12 år siden

#4

Nårh ja det er det sgu også, havde læst nyheden om dvd udgivelsen på en anden side så kommenterede bare direkte udfra overskriften, beklager :)

Skriv ny kommentar: