Disneys bestyrelsesformand sender slet skjult hilsen til Deadpool-skaber Rob Liefeld – Merc with a Mouth omfavnes af nuttethed. 

Tegneserie-skaberen Rob Liefeld er på ingen måde tilfreds med den måde, som Marvel Studios – og dermed Disney – behandler Deadpool på. Hvor bliver “Deadpool 3” af? Marvel har ingen plan, siger Liefeld.

Siden har Rob Liefeld desuden påstået, at der ikke er mere “Deadpool” på vej i MCU i de næste mange år. Han har set Kevin Feiges MCU-plan, siger han.

Nu sender Disneys bestyrelsesformand, Bob Iger, så en diskret stikpille retur til den vrede tegneserieskaber af Deadpool.

Iger har netop opdateret sin Twitter-profil med et nyt baggrund-billede, hvor alle Disneys familievenlige figurer er samlet – lige fra Den lille havfrue over Mickey Mouse til Baby Yoda. Én figur stikker dog ud.

For der er én eneste karakter, der normalt er forbudt for børn, som er med på billedet. Alien-monstret eller Predator? Nej. Det er naturligvis Deadpool, som Bob Iger næppe helt tilfældigt har valgt at inddrage i dette Disney-familiebillede.

Læs også ‘Deadpool-skaber i hård Marvel-kritik: Kevin Feige har ingen MCU-plan‘.

Marvel Studios har ellers tidligere lovet, at Deadpool får lov til at fortsætte med R-rating, men dette portræt kan indikere det modsatte.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 år siden

En stikpille ville da være hvis Deadpool sad i et hjørne uden at måtte være med. Dette ser mere ud som et "vi har ikke glemt dig" billede.

Skriv ny kommentar: