Tom Cruise har gjort det til en kunst at udfordre sig selv i forbindelse med nye “Mission: Impossible”. Nu prøver Brad Pitt at gøre noget helt vildt til en kommende rolle.

I forbindelse med en kommende Formel 1-film har producer Jerry Bruckheimer og instruktør Joseph Kosinski opsat et 11. hold, som skal køre på Silverstone-banen, når Formel 1 løber af stablen. Til en paneldebat med Will Buxton i Miami forklarede instruktør og producer, at Brad Pitt kommer til at køre på Silverstone i forbindelse med British Grand Prix.

Nyheden kommer med et lille men. Variety kan bekræfte, at Pitt ikke kommer til at konkurrere med andre Formel 1-kørere, og at det sandsynligvis bliver en modificeret F2 model, som skuespilleren sidder bag rattet. Til gengæld bliver optagelser flotte. Bruckheimer og Kosinski forklarede, at de har lavet verdens mindste 6k kamera, som kan lave flotte optagelser inde fra cockpittet.

Filmen har endnu ikke noget navn; dog er der en præsentation af handlingen. En pensioneret ræserkører (Pitt) træder ud af den stille tilværelse for at samarbejde med et ungt talent (Damson Idris) om at ændre status quo inden for motorsporten. Apple Studios står bag filmen, og den 7-dobbelte Formel 1-vinder Lewis Hamilton producerer også filmen. Der er heller ingen premieredato offentliggjort.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: