Der var gemt lidt af en overraskelse i den sidste trailer til “X-Men: Apocalypse”, hvor Wolverine viste sit adamantium-skelet på den ene hånd. Men er det blot tale om fanservice, eller er der en større mening med denne teaser? Nu giver instruktør Bryan Singer svar på tiltale.

Se også: Ny trailer: Wolverine viser sig i “X-Men: Apocalypse”!

Og det virker til, at Bryan Singer har en større plan med Wolverine i den kommende opfølger til “Days of Future Past”:

”Du må drage dine egne konklusioner. Men jeg vil sige, at det ikke er simpelt. Der sker noget afgørende med det. Det giver et hint til en sekvens, der passer til kanon for alle seks film samt en fødsel for en ny retning. Det er ikke ligegyldigt, det er heller ikke bare smidt ind. Det er ikke det eneste skud, som du får at se, lad os sige det på den måde,” siger Singer til ComicBookMovie.

Det interessante ved klippet er desuden, at da vi sidst forlod Wolverine i “Days of Future Past”, da var Hugh Jackmans Jærv uden sit adamantium-skelet, da han i den nye tidslinje ikke eller endnu ikke var blevet brugt som forsøgsdyr af William Stryker.

“X-Men: Apocalypse” får dansk premiere d. 19. maj i 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nagash 8 år siden

Nu har jeg godt nok ikke set DOFP siden den kom på BD, men bliver han ikke netop samlet op fra havets bund af lige netop Stryker i slutningen? Og så starter man vel lige netop ved alle flashback sekvenserne fra X-Men 2, hvor man ser alle eksperimenterne.
Og derfor giver det også rigtig god mening, at han ikke kan huske tiden op til da, fordi hans sind var "besat" af hans fremtidige jeg, lige indtil Magneto smed ham i havet.

Det er egentlig også derfor jeg aldrig har fattet kritikken af, at tidslinjen er rodet i X-Men. Den hænger fint sammen, hvis bare man gider bruge hovedet.
Gravatar

#2 MadsFalk 8 år siden

#1 Det er ikke Stryker der samler Logan op i slutningen af DOFP, da Stryker's øjne skifter farve til Mystique's gule øjne. Derudover er Logan jo tilbage på skolen i det allersidste scene.

Skriv ny kommentar: