Oscar-vinderen fortalte til Empire, at hovedrollen i Eli Roths actionfilm var en måde at undslippe hendes “COVID-galskab” under karantænen.

“De skøre roller er som regel dem, jeg tiltrækkes af; de ting jeg aldrig kunne have forestillet mig,” sagde Blanchett. “Jeg tror også, der var en smule COVID-galskab — jeg brugte meget tid i haven og brugte motorsaven lidt for frit. Min mand sagde, ‘Denne film kunne redde dit liv.'”

Blanchett forberedte sig stadig seriøst til sin rolle som Lilith, lederen af en broget gruppe rumlejesoldater, spillet af Jamie Lee Curtis, Arianna Greenblatt, Kevin Hart og Jack Black, som hun har gjort til enhver rolle. Blanchett blev gamer bare for den fuldt ud meta-oplevelse af ‘Borderlands.’

“Mine tommelfingre kan knap nok kontrollere en telefon, men jeg købte en PS5, og vi spillede mod hinanden,” sagde Blanchett. “Jeg ville kende spillets grænser og hvad fansene elskede ved karakteren. Jeg blev virkelig opslugt af hele den verden: cosplayers, YouTube-makeup tutorials.”

Og instruktør Roth kunne ikke lade være med at sammenligne ‘Borderlands’ med den perfekte blanding af hans og Blanchetts respektive filmografier. “Kombinationen af os to, det er som at blande ‘Elizabeth’ og ‘Hostel,’ ‘TÁR’ og ‘Thanksgiving’,” sagde Roth. “Du har set hende svinge en stav, men vent til du ser hende svinge en pistol.”

Roth delte tidligere i en pressemeddelelse fra 2020, da han annoncerede projektet, at ‘Borderlands’ er kulminationen på hans årtier lange karriere hidtil.

“Alt i min instruktørkarriere har ført til et projekt af denne skala og ambition,” sagde Roth dengang. “Jeg ser frem til at bringe min egen energi, idéer og vision til spillets vilde, sjove og uendeligt kreative verden. […] Det føles virkelig som en perfekt storm af skabere, der kommer sammen. Vi er ude på at skabe en ny klassiker, en som spillets fans vil elske, men også en som vil finde nye publikum globalt.”

‘Borderlands’ har premiere i biograferne den 9. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: