The Walking Dead Sæson 10 coronavirus / Filmz.dk

Coronavirus rammer “The Walking Dead”


Sæson-finalen på “The Walking Dead” bliver udskudt til senere på året.

Tidligere på måneden annoncerede AMC, at produktionen af “Fear the Walking Dead” samt forberedelserne til Sæson 11 af “The Walking Dead” vil blive udskudt på grund af coronakrisen.

Nu meddeler AMC, at fans desuden må vente på sæsonfinalen af Sæson 10 af “The Walking Dead”.

Således er AMC ikke i stand til at færdiggøre postproduktionen på det 16. og sidste afsnit af Sæson 10 til den planlagte premiere den 12. april.

I stedet vil afsnittet blive sendt som en special senere på året. Dermed bliver afsnit 15 den 5. april i første omgang afslutningen på Sæson 10 af “The Walking Dead”, der altså bliver afrundet senere i 2020.

Læs også ‘Vildt coronabillede: Virkeligheden ligner plakat til “The Walking Dead”‘.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Durante 9 måneder siden

Johnny42 (3) skrev:
Ja er godt nok også faldet af på den. Hvor mange zombier kan der være og hvorfor går man ikke systematisk til værks? Walkers er dumme. Start med en by af gangen, lok dem alle sammen ud og i en fælde, f.eks et dybt hul og så bare brænd dem alle sammen.


Tjoe.... Problemet er jo bare at de ikke kan slippe af med dem, for de levende er inficerede ;) dør en af dem, jamen så er det om igen
Gravatar

#12 Ryder666 9 måneder siden

#7+8

Tak for svarene, kan være jeg gir den en sidste chance.

Men, hvis det udvikler sig til SOAP ala Beverly Hills 90210, bare med zombier, som #9 gir udtryk for, tøves der nok lidt.

Skriv ny kommentar: