“The Walking Dead” slutter med Sæson 11 – men det sker først i 2022.

Den sidste sæson af “The Walking Dead” bliver fordelt over hele 24 afsnit – det sidste løber først over skærmen om to år.

Dermed slutter zombie-serien “The Walking Dead” i 2022, men universet kommer til at leve videre.

Det sker i de nuværende to spinoffs – “Fear the Walking Dead” og “The Walking Dead: World Beyond” – samt i to yderligere spinoffs.

Den ene er antologi-serien “Tales of the Walking Dead”, der vil bestå af lukkede fortællinger afsnit til afsnit, mens et andet spinoff er i udvikling med fokus på Norman Reedus (Daryl) og Melissa McBride (Carol), skriver The Hollywood Reporter.

Læs også ‘Vildt coronabillede: Virkeligheden ligner plakat til “The Walking Dead”‘.

Samtidig arbejdes der på en filmtrilogi med Andrew Lincoln (Rick), som produceres af Universal Pictures til biograferne.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 uge siden

Så skulle man måske alligevel se afslutningen, når man kan se en ende på det. Jeg er godt nok faldet af på den de sidste 2 sæsoner og har vist set sæson 1-2 af Fear The Walking dead. Jeg venter dog til jeg kan købe hele serien som box-sæt. Så kan jeg også få genopfrisket nogen af relationerne der ikke var så tydelige første gang. Og nogle af de senere sæsoner fungerer også bedre som binge watch, når man følger flere forskellige personer forskellige steder, hvor det kun er kort tid i hver episode.

Skriv ny kommentar: