Mads Mikkelsen har tidligere spillet med i “Star Wars”-film, og nu står hans storebror til at træde et skridt nu dybere ind i universet.

I forbindelse med Star Wars Celebration-konferencen i London er der blevet annonceret 3 nye spillefilm. Udover de store nyheder, som mange fans har ventet på, indtrådte en dansk vinkel på konferencen så sent som i går. Under et panel blev rollen som Admiral Thrawn annonceret, og ingen ringere end vores alle sammens Lars Mikkelsen trådte ind på scenen; til stor jubel.

At han er blevet castet til rollen, var ikke overraskende, men forventningsfuldt. I animationsserien “Star Wars Rebels” lagde han stemme til den frygtede strateg med den blå hud og røde øjne. Han fortsætter derfor med at portrættere karakteren, men denne gang er det live-action i “Star Wars”-serien “Ahsoka” med Rosario Dawson som titelkarakter.

Lars Mikkelsen er velkendt på både danske og internationale skærme. Han har haft en aktiv karriere i fire årtier med roller i danske serier som “Taxa”, “Strisser på Samsø”, “Nikolaj og Julie”, “Krøniken”, Forbrydelsen”, “Borgen” og “Herrens Veje”. Særligt DR-seriernes internationale appel har udbredt skuespillerens evner til andre lande, hvilket landede ham roller i BBC’s “Sherlock” og Netflix’ “The Witcher” samt i serien “House of Cards” som den russiske præsident, Viktor Petrov. Han har desuden vundet et hav af danske priser.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: