Charlie Cox afviser Daredevil-comeback i “Spider-Man 3” – men han vil gerne.

Det forventes, at Peter Parker får brug for en advokat i “Spider-Man 3” efter afslutningen på “Far From Home”, hvor han blev hængt op på mordet på Mysterio. Hvem kan det være?

To kandidater er blevet nævnt. Den ene er Matt Murdock også kendt som Daredevil i Netflix-serien af samme navn. Rettighederne til Daredevil er nu tilbage hos Marvel, der således kan gøre brug af den blinde advokat i “Spider-Man 3”, men det sker næppe:

”Det er med sikkerhed ikke med min Daredevil. Jeg er ikke involveret i det… Jeg ville elske at blive involveret,” siger Charlie Cox til ComicBook.

Charlie Cox spillede Matt Murdock i “Daredevil”-serien, og han afviser altså at være involveret i “Spider-Man 3”. Derfor kan Matt Murdock-karakteren naturligvis godt medvirke, men det vil betyde, at Marvel caster en anden til rollen.

Således er det sandsynligvis mere realistisk med en anden advokat til Peter Parker i form af Jennifer Walters bedre kendt som She-Hulk, der får sin egen Disney Plus-serie med premiere i 2022.

Bruce Banners kusine ville dermed kunne blive introduceret for MCU-fans på den store scene i en birolle i “Spider-Man 3” som en affyringsrampe til “She-Hulk”.

Læs også ‘Efter nye ændringer: Her er datoerne for næste fase af MCU‘.

“Spider-Man 3” får premiere den 5. november i 2021.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: