Body horror-legenden David Cronenberg vender tilbage til sine rødder i den kommende “Crimes of the Future”, der netop har fået sin første trailer.

Fans af instruktøren vil garanteret rynke på panden, når de ser filmens titel. Lavede Cronenberg ikke den samme film i 1970? Og jo, han lavede en film af samme titel dengang, men den nye film er hverken et reboot, et remake eller noget andet i den stil, men derimod en helt original historie.

Læs også: “Viggo Mortensen reagerer på fanfrygt om ‘Ringenes herre’-serie”

Viggo Mortensen (“The Lord of the Rings”), Léa Seydoux (“No Time to Die”) og Kristin Stewart (“Spencer”) står her i fortællingens centrum. Filmen foregår i en fjern fremtid, hvor menneskeheden har vænnet sig til syntetiske omgivelser, hvorfor kroppen er begyndt at mutere. Saul Tenser (Mortensen), en berømt performancekunstner, optræder med hjælp fra sin partner Caprice (Seydoux) med sine organers forvandling. Efterforskeren Timlin (Stewart) følger deres udvikling, da en mystisk gruppe, der ønsker at afsløre det næste skridt i menneskets evolution, afsløres.

Filmen er David Cronenbergs første siden “Maps to the Stars”, der udkom i 2014. I modsætning til den “Maps” har den 80-årige instruktør også skrevet det kommende mareridt.

“Crimes of the Future” har endnu ingen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: