”House of Cards” beviste, at David Fincher ubesværet kan tage skridtet fra biograferne til tv-stuerne. Og nu tyder meget på, at han skal prøve kræfter med endnu en tv-serie.

Se også: Eksklusive billeder fra David Finchers”Kvinden der forsvandt”

Ifølge hjemmesiden Slashfilm har den amerikanske instruktør indgået et samarbejde med forfatteren James Elroy om at lave en film noir-serie sat i 1950’ernes USA. Elroy har tidligere fået filmatiseret romanerne ”L.A. Confidential” og “The Black Deliah”, med David Fincher bag kameraet kan det jo næsten ikke gå galt.

Det kan da godt umiddelbart se ud som om, at projektet ikke bliver realiseret lige foreløbig. David Fincher blev tidligere på året nemlig hyret af HBO til at genindspille den britiske konspirationsthriller “Utopia” som tv-serie i samarbejde med Gillian Flynn, hvis roman ”Kvinden der forsvandt” han snart er premiereaktuel med.

Og derudover planlægger David Fincher angiveligt også at instruere en tv-serie om seriemordere ved navn “Mind Hunters” inden for den nærmeste fremtid.

Den endnu unavngivne serie fra de herrer Fincher og Elroy skal efter sigende produceres og distribueres af HBO, men dette ligger endnu ikke fast.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Guts 6 år siden

Er det serien "Utopia" I mener når der bliver skrevet: genindspille den britiske konspirationsthriller som tv-serie
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 Andreas Ebbesen Jensen 6 år siden

Ja, det er "Utopia", der er tale om. Af en eller anden grund var navnet forsvundet fra nyheden. Det er rettet nu.
'I don't want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying' - Woody Allen
Gravatar

#3 Baby Strong 6 år siden

Han har mange jern i ilden. Like!

Skriv ny kommentar: