Michael B. Jordan har været overvejet som fremtidens Superman.

Han blev hyldet for sin præstation som Marvel-skurk i årets “Black Panther”. Nu kan der vente en fremtid som superhelt for Michael B. Jordan.

DC Films har som bekendt droppet Henry Cavill i rollen som Superman – læs om det her.

I stedet ønsker den nye DC-ledelse at dreje Superman-franchisen i en ny retning – væk fra Zack Snyders stil.

Her har man angiveligt overvejet Michael B. Jordan som fremtidens Superman, skriver Deadline.

Jordan som eventuel Superman ligger dog flere år ud i fremtiden, da man i første omgang satser på karakteren Supergirl.Vis kommentarer (30)
Gravatar

#11 megamdk 5 år siden

#7
Kære Mejse

Tænker det snart skal stoppe, alt det her pc pladder fører jo ikke til andet end større afstand mellem det du netop syntes at kæmpe for. Nemlig at vi ikke snakker hudfarve, men respekt for hinanden. Jeg har svært ved at accepterer en (ikonisk) hvid karakter blive spillet af andet end en hvid, da det jo ikke ville være at respekter mig, min historie og tilknytning til en som har bragt mig så meget glæde. Kan du sige mig hvilket bevæggrunde der er for at han skal være sort andet end for at profilerer på ovenstående pc kultur, som vælter ind alle steder? Der er massevis af hvide skuespillere, der ville kunne gøre et lige så godt job, hvis ikke bedre end MBJ, så hvorfor lige ham? Jeg syntes selv at kunne mærke en større og større seperation mellem div. hudfarver, fordi man netop hele tiden bliver konfronteret med at der ikke må være forskel, hvilket der jo er. Hele verden er bygget op af mangfoldighed og spændende kulturer, som hver især har deres egen historie. I det her tilfælde Supermand, som høre til den vestlige verden og dermed primært hvide.
Afslutningsvis vil jeg også slå et slag imod "whitewashing" som jeg i den grad finder utåleligt og også er med til netop at fremme den kløft der vokser hver dag, mellem hudfarver.
Shaft ville jo heller ikke gå med en hvid i rollen.... vel?
Gravatar

#12 Mejse 5 år siden

#10 det er jo lige det der konstant har været min pointe i samtaler med STF, at i nogen henseende betyder udseende noget, men han holder fast i at farve er ligegyldigt men brokker sig så alligevel.

lige det med hvid alt muligt, så jo hvis verden var anderledes ville det ske, men der er bare ingen ekstra penge i en hvid noget som helst for tiden :)

men selvfølgelig kan forskels behandling forekomme, nok bare ikke fra store hollywood selskaber :P

#11 ehhm jeg går ind for at snakke om hudfarve, og tiltale problemer generelt, og er på ingen måde PC jeg er fuldstændig ligeglad med hvad der er politisk rigtigt, eller forkert, det er STF der ikke vil snakke hudfarve for hudfarve er ligegyldigt, pånær når nogen er sort :P jeg synes det er helt okay ikke at ville have en hudfarve ændret, og jeg har aldrig sagt MBJ skulle have rollen, bare at han er kvalificeret nok til det, det er grundene der er problemet, jeg siger konstant der er forskel og at det er okay.
Gravatar

#13 Mejse 5 år siden

#11 løb tør for ændre tid så fortsætter her :P

shaft ville lige netop ikke fungere i en hvid rolle, fordi det at være sort er en stor del af hans karakter, ligesom at man ikke kan gøre armstrong sort i den kommende film om hans lille tur, det handler lidt om kontekst, hvis det har betydning for karakteren og/eller historien skal man holde nallerne væk, hvis det er irrelevant er det jo irrelevant, det har intet med PC at gøre, jeg går bare ikke op i det, og du har helt ret, der er sikkert masser af hvide der kunne fungere ligeså godt i rollen, som superman, og man skal da heller ikke målrettet gå efter en sort til rollen, det er der ingen grund til, men hvis man har en masse til audition og han gør det bedst, har jeg personligt ikke et problem med en sort superman, selvom det nok ville kræve lidt tilvending, for race har en betydning for superman men det er på et andet plan end hudfarve :) men jeg er da enig, som jeg også sagde inden jeg så dit indlæg, det er opportunisme, i stor stil, men sådan har hollywood jo altid været :)

men man kan jo ikke løse et problem før man erkender det er der, og det er lidt det jeg prøver at få blandt andet STF til at indse :)

og alle slags washing ser jeg som et problem, men kun når det faktisk er relevant, for mig er det ikke relevant med superman, for dig er det ikke at respekterer dig, og det er jo fint nok med forskellige meninger, så længe de giver lidt mening, og det er der kæden hopper lidt af for en del folk :)
Gravatar

#14 Star Trek fever 5 år siden

Mejse. At du har svært ved at forstå simple ting, står snart lysende klart for mig. Du vil ikke forstå de mest simple budskaber. Og det er IKKE i orden at tillægge mig meninger jeg ikke har. Det gjorde man i børnehaven. Jeg gider ikke forklare dig det igen, for har på fornemmelsen at det er nemmere at få vand til at løbe opad.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#15 Mejse 5 år siden

#14 du forveksler manglende forståelse, med uenighed på grund af manglende menings givning :) og hold nu op hvis jeg tillægger dig meninger du ikke har, så er det fordi du har meninger der modsiger sig selv, så må du jo forklare dig, du tillægger også mig tonsvis af mærkelige meninger jeg ikke har, fordi du hiver dine egne synspunkter ned over, det er jo det der er problemet, du kan ikke forstå at andre mener anderledes :)
Gravatar

#16 Mejse 5 år siden

#14 forresten er det forholdsvist nemt at få vand til at løbe opad :) så i believe in you, you can dooooo it :D
Gravatar

#17 The one is back 5 år siden

Warwick Davis skulle spil superman
Gravatar

#18 Mejse 5 år siden

#14 så er det at tillægge andre meninger de ikke har, forresten noget der sker meget mere blandt voksne end børn, det sker fordi folk har indspiste meninger og er dårlige til at kommunikere (fra begges sider) børn har ikke de samme fordomme, eller projekterer ligeså meget :) så har du lært lidt idag :D nu er det min tur til at lærer noget, vil gerne vide hvad jeg mener du mener som du ikke mener ? det der med at jeg ikke forstår enkle ting er lidt fjollet, skal jeg så sige det samme til dig fordi du ikke er enig med mig ? for mig er det ligeså enkelt :)
sæt dig ind i andres situation det er berigende :)

så kom nu bedre kommunikation fra os begge og så kører det :D

On Topic så morten ikke bliver sur :D er generelt enig i at superman nok er den sidste superhelt man skal pille så markant ved, det kan verden slet ikke håndtere :)
Gravatar

#19 dfms 5 år siden

#17 Det var en god ide :-) Men Warwick Davis er ikke sort så han kan ikke bruges, de røde har brug for de sorte i deres kamp for at omstyrte samfundet.
Derfor er f.eks. gule ikke interessante for dem.
Gravatar

#20 Bachone 5 år siden

Gad vie hvordan folk vil reagere hvis Mel Gibson skal spille Shaft.

Så er det nok ikke det samme "bravo" der kommer fra hollywood

Skriv ny kommentar: