Batwoman kritik trailer / Filmz.dk

DC-trailer med lesbisk Batwoman møder voldsom modstand på YouTube


“Batwoman”-traileren bliver svinet til i kommentar-sporet på YouTube.

I sidste uge frigav The CW traileren til DC-serien “Batwoman” – se den her.

Modtagelsen af traileren med den lesbiske Batwoman, der kæmper for social retfærdighed i en verden uden Batman, er særdeles negativ.

63.000 synes godt om traileren, imens 240.000 vender tommelfingeren ned.

Kigger man i kommentarsporet til YouTube-traileren, så er det spækket med negative kommentarer, som særligt kritiserer den feministiske tone i “Batwoman”-traileren.

“Batwoman” får amerikansk premiere til efteråret.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 år siden

Tja, efter, at have set traileren, kan jeg konstaterer, at den kommer jeg ikke til at ofre et minut på at se...
...f***, hvor er verden da ved at gå (SJW/MeToo) af lave i politisk korrekthed.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Star Trek fever 1 år siden

Jeg kommer ikke til at se den. Først når de kan uddybe hvad lesbiske superkræfter er. Det må jo være en superkræft, når lige præcis den seksualitet er værd at nævne. Nå må hellere på YouTube og give den tommelfingeren nedad
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#3 CasperSkov 1 år siden

Mit problem er ikke så meget at hun er lesbisk - jeg mener, om hun er sammen med mænd eller hygger sig med dildo sammen med sine veninder, det er ligegyldigt for mig - det der til gengæld irriterer mig, det er måden de har fået hende til at se ud. Det (lyse?)røde hår - det ser alt for kunstigt ud til min smag.
Når det så er sagt, så skal serien nok få en chance, når den tid kommer.

Tvivlen kommer den til gode, og alt det der...
Gravatar

#4 HighFlyer15 1 år siden

Fik virkelig kvalme over det sidste minut af den trailer. Sangen som har teksten "I am a womaaan" hjalp ikke på det.
Gravatar

#5 MartinEH 1 år siden

Tja, der vil altid være folk der brokker sig og så længe en lesbisk (super)helt kan skabe så meget røre i andedammen, så er der nok grundlag for at promovere hende for at rykke lidt ved indstillingen.

Men jeg må give #3 ret... den ser lidt halvbillig ud... Kunne virklig godt lide Titans - på trods af den åbenlyse promovering af heteroseksuelle forhold (det var ved at drive mig til vanvid, at de bare hele tiden viste mænd, der kyssede kvinder og omvendt... der er ingen grund til at fremhæve den slags) - da Titans havde en rå side og ikke gav mig indtryk af plastikkostumer, som den her gør.

P.s. der kan være antegn af sarkasme i 2. paragraf.
Gravatar

#6 Gorman 1 år siden

#5 +++++++++++
:)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Mejse 1 år siden

#5 thumbs up ;)
Gravatar

#8 Nagash 1 år siden

For mig at se, så er hendes seksualitet gjort til hovedrollen. Ikke at hun er Batwoman. Undskyld mig, men det gider jeg sgu da ikke se på. Som #3 siger, så betyder det intet at hun er til mænd eller kvinder. Har sgu set så meget andet med lesbiske kvinder (og nej, ikke kun på pornhub, thøhø), og det er mig da selvfølgelig lige meget. Men at det bliver hevet så meget i forgrunden, at det ligefrem bliver det hele historien handler om, virker så påtaget og unødvendigt.

At det så samtidig også så virkelig dårligt ud, gør det jo ikke bedre. Plus det så også er en del af Arrowverse, så gider jeg ikke rigtig.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

forstår ikke helt alle kommentarerne om at seksualiteten i serien spiller for stor en rolle....hvis man ser bort fra at nyheder som denne her fremhæver det, så har traileren hvad 1-2 scener der relaterer til hendes forhold til en anden kvinde....der er en masse girlpower ting, men det har jo intet med lesbisk at gøre.
Gravatar

#10 Gridlock 1 år siden

Jeg er fuldstændig ligeglad med og hun er lesbisk, det er hun også i tegneserien, så det er jeg fuldstændig ligeglad med.
Hvor mit problem ligger er i den åbenlyse SJW,feminazi tone de fyre af i traileren som sikkert kommer til og blive smurt ud i hele serien.

"The suit is pefect "it will be once it fits a woman."
"They think i am him, I will not allow men to take credit for womens work"

Fuck af med den slags kommentar ægte stærke kvinder er stærke på grund af det deres handlinger ikke på grund af de er kvinder.
Se på gode eksempler som Ripley (aliens), Lewis (robocop) Sarah Conner (terminator) hvorfor er de elsket både blandt kvinder og mænd, fordi de gjorde sig fortjent til den respekt de havde i de film.

På intet tidspunkt i NOGEN af de første 4 aliens film hørte vi en linje der sagde "these creatures are unstoppable, hvor svaret så kommer tørt fra hovedpersonen "only because men fought them."

Eller "Alex Murphy was a hero he died in the line of duty, he is loyal and has an excellent record, he will be the perfect candidate for the Robocop program" "Why does it have to be man there are female cops dying in the line of duty too, why can´t they be the perfect candiate? Its typical patriacy only thinking about men"

Eller

"John Conner is our leader he thought us to fight back he thought us to smash those machines."
"Well what about me, why don´t I get venerated, why does he have to take all the credit for my work."


Den slags kommentar ville ha fået mange til og rulle med øjne og måske flere sige glem det, jeg er ikke kommet her for og blive fornærmet.

Men det er præsis den slags som det ser ud til at vi for smidt i hovedet i den her trailer "i´m superior, because i am a woman, respect my vagina it makes me superior to all you men."

Skriv ny kommentar: