Som hypen om det meget ventede samarbejde mellem ‘Deadpool & Wolverine’ tager til, stiger også hysteriet omkring det, der måske blot er det mest virale filmmerchandise i år.

En ‘Deadpool & Wolverine’ popcornspand er på vej, og den tegner til at være lige så ikonisk som de karakterer, den repræsenterer.

Dem, der var heldige nok til at se den sensuelle Shai-Hulud-samlergenstand fra ‘Dune: Del To’, vil uden tvivl have det brændt ind i deres nethinder, og det ser ud til, at manden bag ‘Merc with a Mouth’ er ivrig efter at overgå sig selv.

Instruktøren Shawn Levy blev spurgt om detaljerne ved dette ventede samlerobjekt og spillede lige så klog som Deadpool selv, da han talte med Colliders Steve Weintraub ved CinemaCon i Las Vegas.

“Popcornspanden, jeg vil ikke sige andet end, at det måske er en af de største genistreger, Ryan Reynolds har haft på denne film, og du bliver nødt til at vente og se,” drillede Levy, selvom han indrømmede, at han ikke var helt sikker på, hvornår popcornspanden ville være tilgængelig for morbidt nysgerrige samlere.

Mens det endnu er usikkert, præcis hvad for noget nonsens Ryan Reynolds har fundet på for at promovere ‘Deadpool & Wolverine’, kunne hans instruktør, Shawn Levy, måske finde inspiration fra sin hovedrolle, når det kommer til at finde alternative måder at markedsføre sine næste projekter på.

Der eksisterer allerede billeder ude på nettet af Deadpool popcornspande, men de er alle AI generet, så vi må desværre vente indtil premieren d.24 juli for at få et kig på ‘Deadpools’ vanvid.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

Alene derfor skal jeg i biffen og se den :-)
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: