“Dune”-instruktør Denis Villeneuve giver ny karakteristik af Timothée Chalamets hovedkarakter.

Denis Villeneuve sammenligner nu sin kommende “Dune”-filmatisering med Francis Ford Coppolas “Godfather” – eller i hvert fald de to hovedkarakterer.

Således opfatter Villeneuve hovedkarakteren Paul Atreides som en figur i stil med Michael Corleone i “Godfather”-filmene, hvor Al Pacinos hovedrolle modvilligt ender med at overtager rollen som Godfather efter den døende Don Vito Corleone – spillet af Marlon Brando:

”Paul er blevet opdraget i et meget strengt miljø med meget træning, fordi han er hertugens søn, og en dag træner han til at blive hertugen, men så meget som han forbereder og træner til den rolle, er det så det, han drømmer om at være? Det er modsætningen i karakteren. Det er ligesom med Michael Corleone i ‘Godfather’ – det er en, der har en meget tragisk skabe, og han vil blive en, som han ikke ønsker at blive,” siger Villeneuve til Empire.

Paul er søn af Duke Leto Atreides og Lady Jessica – spillet af Oscar Isaac og Rebecca Ferguson – som han altså én dag skal overtage efter.

Læs også ‘Denis Villeneuve deler nyt billede fra “Dune” – ‘Stolt af den scene’‘.

“Dune” får premiere den 17. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Arnull 1 år siden

Aaaah... Han sammelnigner vel en karakter med en fra Godfather. Han sammeligner ikke filmene, som clickbait overskriften antyder.

Skriv ny kommentar: