Dimension Films har købt remake-rettighederne til “An American Werewolf in London” fra den originale films instruktør, John Landis.

Der er endnu ikke fundet en instruktør til genindspilningen, som filmselskabet har planer om at lave som en genrefilm, der indeholder komedieelementerne fra originalen og er relevant for nutidens publikum.

I den originale film fra 1981, som Landis også skrev, spillede David Naughton og Griffin Dunne to amerikanske backpackere, der på heden i Yorkshire i England bliver angrebet af en varulv.

Filmen indeholdt nogle banebrydende special effects efter datidens standarder, deriblandt en grum forvandling fra menneske til varulv.

“An American Werewolf in London” er blot det seneste skud på stammen af klassiske horror-film fra 80’erne, som Dimension Films kaster sig over. Senere på året udgiver selskabet “Halloween 2”, og en ny udgave af “Hellraiser” er også under udvikling.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Megan Fox 14 år siden

Den var faktisk fin nok ....
Gravatar

#2 Bobby Singer 14 år siden

NOOOOOOOOOOOO...
Idjit
Gravatar

#3 Movie Daddy 14 år siden

Åhhhh .... NEJ.
Find dog snart selv på nogle nye film.
Gravatar

#4 salatbar 14 år siden

Kan tydeligt huske fra "Bag kameraet" om filmen, hvorden de imponerende special effects hvor hårene vokser ud i transformationen fra menneske til varulv, var lavet med en kost der blev trukket igennem et ærme. WAUW!
Gravatar

#5 Buzz 14 år siden

Werewolf i 3d vil det være det store?
Gravatar

#6 lasse78 14 år siden

Hvis alle FX's er praktiske, de inkluderer en masse stop motion og soft porn sekvenser, så det ok med mig.
http://lasseelkjaer.dk/

Skriv ny kommentar: