Disney værdi Investor Day 2020 / Filmz.dk

Disney-aktien stiger voldsomt efter Investor Day 2020 – sætter Netflix på plads


Aktionærerne reagerer positivt på Disneys ‘Investor Day 2020’ – distancerer Netflix.

I foråret under første bølge af corona-pandemien gik Netflix forbi Disney i værdi.

Netflix levede godt på selskabets ensidige fokus på streaming, der var kraftigt efterspurgt under nedlukningen, mens Disney tilsvarende var i krise på grund af lukkede biografer og forlystelsesparker.

Nu vender lykken tilsyneladende for Disney efter ugens Investor Day 2020, som blev afholdt natten til fredag dansk tid.

Her annoncerede Disney-ledelsen, at man nu har 137 millioner betalende kunder på tværs af alle selskabets streaming-tjenester.

Derudover annoncerede man en række nye projekter baseret på kendte franchises som Star Wars, Pixar og ikke mindst Marvel direkte til Disney Plus i de kommende år.

Samtidig valgte man at holde fast i eksklusive biografpremierer til selskabets største film i form af MCU-film som “Black Widow” samt en ny Star Wars-film med titlen “Rogue Squadron” og et “Toy Story”-spinoff om Buzz Lightyear.

Ydermere annoncerede man en opgradering til Disney Plus i 2021, hvor Star – med indhold fra FX og 20th Century Studios – bliver en del af tjenesten.

Sidst, men ikke mindst, giver udsigterne til en snarlig vaccine forhåbninger om, at Disney snart igen kan sælge billetter til selskabets forlystelsesparker og film i biografen.

De mange positive nyheder får nu aktionærerne til at reagere positivt. Disney-aktien stiger til rekordhøjt niveau efter Investor Day – aldrig har værdien af Disney været højere end netop nu.

Læs også ‘Disney Plus udvider med Star i 2021 – kommer til Danmark‘.

Disney er nu værdisat til over 300 milliarder dollars, hvorimod Netflix ligger på cirka 220 milliarder dollars.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 måneder siden

Hvordan fanden kan Netflix være så meget værd og endda så tæt på Disney?

Skriv ny kommentar: