“Solo: A Star Wars Story” ligner et stort flop – og det er “Avengers: Infinity War” og “Deadpool 2” skyld i, mener Disney-chef.

Den amerikanske åbning på “Solo” var under halvt så god som på forhånd forventet. Hvorfor?

Årsagen skal findes i forårets tætte blockbuster-program, hvor “Infinity War” er blevet efterfulgt af “Deadpool 2”, der igen er blevet efterfulgt af “Solo”.

Der var kun plads til to ud af tre storfilm i foråret, imens publikum aktuelt gemmer på pengene frem til “Jurassic World: Fallen Kingdom”, som sparker sommer-sæsonen i gang.

Det er den foreløbige analyse fra en anonym Disney-chef, skriver Deadline.

“Solo” er første Disney-forsøg med en “Star Wars”-premiere om foråret – “The Force Awakens”, “Rogue One” og “The Last Jedi” fik alle premiere i december.

Næste “Star Wars”-film – “Episode IX” – får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Gridlock 3 år siden

Tror ikke det har noget og gøre med hverken Deadpool eller Avengers, nok mere at oven på den omgang feministisk pladder som the Last Jedi var og word of mouth der hurtigt spredte sig om hvor dårlig Solo var valgte de fleste og springe over.
Så bliver det spændene og se hvor længe Kathleen Kennedy, kan få lov og køre hele den der the force is female linje og bejle til diverse feministe og SJW, før Star Wars bliver så betændt at Disney går ind og siger STOP! og fjerne hende fra posten.
Gravatar

#12 Mejse 3 år siden

#11 lyder mere bare som galde fra dig end noget seriøst :)
Gravatar

#13 kblood 3 år siden

Ja, både Deadpool og Avengers kommer fra Disney, så... det er lidt underligt de ikke prøvede at undgå dette. Altså det er jo to omgange superhelte film og sci-fi rumfilm. Avengers Infinity War er filmen som hele Marvel Universet har lagt op til med alle sine film og så har den endda fået gode anmeldelser.

Somethings gotta give. De 3 film må jo siges ret sikkert at have nogenlunde samme fans vil jeg mene.
Gravatar

#14 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#13 Disney ejer (endnu) ikke Fox, som står bag Deadpool.
Gravatar

#15 kblood 3 år siden

#14 Det er rigtigt, men det ændre nu ikke på at de stadigt godt vidste hvornår den havde premiere og Avengers Infinity War er stadigt en film som de har bygget op til med ALLE deres andre Marvel film der er en del af MCU... så de satsede virkeligt meget på at den skulle gå godt.

Hvis den gjorde kunne de være ret sikre på at det ville tage folk væk fra Solo filmen.

Skriv ny kommentar: