“Solo: A Star Wars Story” ligner et stort flop – og det er “Avengers: Infinity War” og “Deadpool 2” skyld i, mener Disney-chef.

Den amerikanske åbning på “Solo” var under halvt så god som på forhånd forventet. Hvorfor?

Årsagen skal findes i forårets tætte blockbuster-program, hvor “Infinity War” er blevet efterfulgt af “Deadpool 2”, der igen er blevet efterfulgt af “Solo”.

Der var kun plads til to ud af tre storfilm i foråret, imens publikum aktuelt gemmer på pengene frem til “Jurassic World: Fallen Kingdom”, som sparker sommer-sæsonen i gang.

Det er den foreløbige analyse fra en anonym Disney-chef, skriver Deadline.

“Solo” er første Disney-forsøg med en “Star Wars”-premiere om foråret – “The Force Awakens”, “Rogue One” og “The Last Jedi” fik alle premiere i december.

Næste “Star Wars”-film – “Episode IX” – får premiere d. 19. december i 2019.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

det er da også en mærkelig beslutning, for et selskab at placere to af de største film de har i år, lige omkring samme tid, og hvis man så tager med at de prøver at købe fox bliver det jo ikke mere smart :P
Gravatar

#2 Justin 4 år siden

Jeg ser også frem til Jurassic :)
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Behøver ikke nødvendigvis at være de to film der har vundet det løb. Placeringen af 2 store film fra samme selskab virker lidt mystisk. Men kunne også være de andre bare er bedre. Kunne også være folk ikke har den store Star Wars lyst hver 6. måned. Er mange ting der kan spille ind.
Gravatar

#4 Mejse 4 år siden

#3 tænker tallene taler for sig selv, i forhold til om det er de to film eller ej der har vundet løbet, men ja der er masser af ting der spiller en, tror virkelig det var en fejl at placerer to star wars film så tæt på hinanden, og oven i film meget mere ventet end en film om han solo, som generelt set virker til at være bedre også.
Gravatar

#5 Johnny42 4 år siden

Jeg ved så bare ikke hvem det er, der vil spare penge for at bruge dem på Jurrassic World. Foreløbige trailers ser godt nok elendige ud. Hvorfor skal alting være vildere og større når de forhistoriske øgler er seje nok som de er. Og det team up med Blue ved jeg heller ikke hvad jeg skal mene om. Tja ser den nok alligevel men har ikke særligt høje forventninger.
Gravatar

#6 HighFlyer15 4 år siden

#5 "hvorfor skal alting være vildere og større" Tror du har set den forkerte trailer, dude. Indoraptor er mindre end Indominus Rex og der kan ikke koges meget suppe på samme "byg en park" koncept hvor det går galt.
At de smider et horror tema på filmen tror jeg kommer til at hjælpe gevaldigt. Det er ikke blot endnu en kopi idé.
Og ja, selvfølgelig går du ind og ser den selvom der er brok med på vejen :)
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#5 tja selvom du ikke ved hvem de er, så ser det umiddelbart ud til der er rigtig mange af dem :)
Gravatar

#8 Johnny42 4 år siden

#6 Jeg så ikke noget horror i de trailers jeg så, så det forventer jeg bestemt ikke det et. De siger også selv i traileren at de har brugt Blue til at lave en vildere og farligere dinosaur, så ja den er ikke så stor som i eteren men det er stadigvæk en ændring i forhold til de oprindelige velociraptorer, som om de ikke skulle være truende nok som de er.
Gravatar

#9 Johnny42 4 år siden

#7 Jeg ved ikke hvordan dens tracking ser ud, men jeg tvivler på den kommer i nærheden af den første Jurrassic World. Jeg tror også der kommer langt bedre film hen over sommeren det er bedre at gemme sine penge til.

Men ja den hovedforkaringen er nok at den ligger så klos op ad to andre blockbusters. Derudover har der været en del Boykut-bevægelser, hvor der gives negative reviews af folk før de har set filmen/folk der hader filmen uden at have set den. Hvor meget det spiller ind ved jeg ikke, men det har nok haft en eller anden effekt.

Gravatar

#10 Mejse 4 år siden

#9 sikkert ikke men det behøver den jo heller ikke for at blive en kæmpe succes :) og der kommer sikkert langt bedre film, men nok ikke mange som folk langt hellere vil se :)

tror ikke det har haft mere at skulle have sagt end den slags altid har, hvilket ikke er meget, den lagde sig bare ud med 2 større og stærkere film, som er blevet modtaget bedre, så er det svært, men ja mange ting spiller sikkert ind :)

Skriv ny kommentar: