Nu forklarer Disney, hvorfor danske biografgængere må vente 10 uger på “Toy Story 4”.

Til juni er der premiere på “Toy Story 4” – se den første teaser her.

Eller det vil sige, at Pixar-filmen får juni-premiere i USA. Og i Argentina og i Australien og i Brasilien og Hongkong og Kroatien og Ungarn og New Zealand og Rusland og Ukraine og Storbritannien og Litauen og Libanon og Frankrig og Holland og Italien og Portugal. Men ikke i Danmark.

Den danske biograf-premiere på “Toy Story 4” må vente 10 uger til slutningen af august. Hvorfor? Det forklarer Disneys danske afdeling nu:

”Vores premieredatoer bliver fastlagt ud fra konkurrencemæssige forhold og en vurdering af markedet fra gang til gang,” siger Kasper Berg Jørgensen fra Disney til Filmz.

Den danske afdeling af Disney har længe prioriteret efterårs- og vinterferien højere end jul og sommer for animerede premierefilm.

Men i USA satses der mere på netop jul og sommer. Derfor kommer Danmark til at ligge skævt i forhold til resten af verden med hensyn til premieredatoer.

Det samme sker med den kommende “Ralph Breaks the Internet”, der får verdenspremiere i november – op til jul – imens det danske publikum må vente til d. 7. februar med “Wreck-It Ralph 2”.

“Toy Story 4” får dansk premiere d. 29. august.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

er det ikke noget der altid har været ret åbenlyst ?
Gravatar

#2 Justin 1 år siden

Gad vide hvor mange Danskerer der så ser filmen før Biograf Premierer
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Ja nu skal jeg ikke gøre mig til fortaler for pirat-kopiering, men det her kan være en medvirkende årsag.

Som regel når film har premiere i udlandet lang tid før den danske, så når jeg at miste interessen, når den så endelig kommer til Danmark.
Gravatar

#4 Justin 1 år siden

#3
og om du har set har den et andet sted eller bare ikke ser, vil dit manglende billet køb blive opfatter som pirateri

Også kommer Kino Kim løbende og skriger om af man ikke kan konkurrerer med gratis og du er en samfundsomstyrtende troll !!
Gravatar

#5 Gridlock 1 år siden

#4 Pretty much ja.
Men på den anden side hvis folk ikke downloade hvordan skulle alle disse stakkels copyright trolls så få fat på alle de dejlige penge de vill skulle "gisp" finde et rigtigt arbejde.
Gravatar

#6 SverriJ 1 år siden

Hvorfor er der så mange "Og" I teksten? :P

Skriv ny kommentar: