Ny streaming-tjeneste fra Disney får navnet Disney+.

I slutningen af 2019 lanceres en ny streaming-tjeneste fra Disney i USA. Det har længe været kendt – nu har vi navnet.

Disney afslører nu selv, at tjenesten under navnet Disney+ skal tage konkurrencen op mod Netflix og Amzon Prime.

Tjenesten vil indeholde biograffilm fra Pixar, Marvel Studios og Lucasfilm samt naturligvis Disney, men også ‘straight to stream’-produktioner.

Senest blev en prequel-serie til “Rogue One” afsløret som nyeste skud på “Star Wars”-stammen – læs om det her.


Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Justin 5 måneder siden

venter mere på af de afslører om den bliver tilgængelig i Danmark
og på om Danmark får adgang til 100% af indholdet
Gravatar

#2 Mejse 5 måneder siden

#1 den bliver ikke tilgængelig i danmark fra starten af, men sikkert inden for et år eller to, og nej Danmark får ikke adgang til 100% af indholdet før disney har rettighederne til 100% af indholdet, alt det her ved du altså godt i forvejen :)
Gravatar

#3 The_Corrector 5 måneder siden

Hvis de skal mindske omfanget af piratkopiering af især deres nye serier, så er de nød til at lave et globalt release fra starten af. Ufatteligt at man endnu ikke har forstået den del.
Gravatar

#4 Mejse 5 måneder siden

#3 ville de jo naturligt nok også gøre med deres egne serier.....MEN DET KRÆVER JO DE ER I LANDENE, utroligt at man ikke kan forstå det :)
Gravatar

#5 Kongstrup 5 måneder siden

Mejse (4) skrev:
#3 ville de jo naturligt nok også gøre med deres egne serier.....MEN DET KRÆVER JO DE ER I LANDENE, utroligt at man ikke kan forstå det :)


Den kommentar forstår jeg ikke. Hvad mener du med at man skal være i landene?
Gravatar

#6 Justin 5 måneder siden

#3
Jeg håber stadig af Disney har forstået det
men det må vi jo se hvis altså tjenesten kommer til Danmark
Gravatar

#7 Mejse 5 måneder siden

#5 hvis disney forreksempel vil lave en samtidig international udgivelse, på streaming af en serie, er det svært at gøre når man kun har en tjeneste i USA, det kræver at folk køber rettigheder til serien i alle andre lande, at de er interesseret i at sælge rettighederne, at dem der køber dem er interesseret i at sende det på samme tidspunkt osv osv....og nej man kan ikke bare trykke på en "giv alle adgang" knap og så er det pludselig internationalt.
Gravatar

#8 Nagash 5 måneder siden

De skal jo ikke sælge rettighederne, hvis de selv åbner tjenesten i landet. Det er det #5 mener.
Og det er jo klart at interessen er stor for Marvel og Star Wars indhold fra tjenesten. To af verdens største mærkevarer. Så jo, det vil ende ud i stor mængde pirateri, hvis ikke de er tilgængelige.

Du ved godt at jeg ikke selv er meget for pirateri, men det laver ikke om på det kommer til at ske i STOR stil, hvis ikke man kan få lovlig adgang til indholdet.
Gravatar

#9 Mejse 5 måneder siden

#8 tja så er det jo godt at det er en del af mit svar ik, forresten kan du sagtens have ret, men har ingen ide om hvordan du er kommet frem til det ud fra hvad han skriver :D

vi ved de ikke er tilgængelige, medmindre de sælger rettighederne, for de starte ikke ud andre steder end USA, og udvidelsen sker som sagt ikke ved at trykke på en knap, det kræver store penge og tid.
Gravatar

#10 Nagash 5 måneder siden

Nej, jeg er da godt klar over, at de sagtens kan sælge deres film og serier videre, men spørgsmplet er, om der er flere penge ved det?
Ved at åbne deres egen tjeneste globalt, så får de jo selv alle abonnementerne lige i kassen.
Der er vel næsten ikke andre firmaer end Apple, der har flere penge end Disney, så at de kræver penge, giver næppe problemer for dem. Og tager det længere tid at sætte flere datacentre op rundt om i verden? Næppe. Det er jo ikke de samme folk der skal hjælpe med at slå datacentrene op.
Netflix kørte med konstant underskud i årevis (hvis ikke stadig) og skulle rejse sig fra nul. Derfor var de kun tilgængelig først i engelsktalende lande, så senere i spansk og fransktalende land. Da de kom til DK, tog de hele norden på en gang sammen med en håndfuld andre lande. Næste fase hed så 160! lande, så de nåede op på 200 lande i alt.
Disney har allerede en kæmpe bankbog at sidde på, så de har altså ikke helt samme undskyldning for at kunne komme i engelsktalende lande først.
Det er selvfølgelig deres penge og deres forretning, så det bestemmer selv, men de kan altså godt. Det kunne Netflix ikke.

Men sælger de nu rettighederne til andre tjenester, så må man jo håbe de sælger dem alle til fx kun Viaplay herhjemme, så man ikke skal have 2-3 forskellige for at få alt fra Disney+, ellers så vil folk da også blive træt af det og gribe til pirateri.

Skriv ny kommentar: