Fox-forfatter Noah Hawley har skrevet et manuskript til en “Doctor Doom”-film – men det bliver måske aldrig filmatiseret.

Han har skrevet FX-serierne “Fargo” og “Legion” for Fox.

Senest har Noah Hawley afleveret et udkast til et “Doctor Doom” manuskript, der skal filmatiseres i regi af Fox-Marvel:

”Jeg har skrevet et manuskript, som jeg virkelig godt kan lide, og som selskabet virkelig godt kan lide,” siger Hawley til Vulture.

Men selv om alle parter tilsyneladende kan lide manuskriptet til filmen om “Fantastic Four”-skurken, så bliver det måske aldrig til en film:

”Der er lidt usikkerhed med hensyn til Disneys potentielle overtagelse, hvilket vil give Marvel kontrollen over ‘X-Men’ og ‘Fantastic Four’. De har måske deres egne planer liggende i skuffen.”

Om cirka en måned bliver det afgjort, om Disney køber Fox – det vil afgøre skæbnen for “Doctor Doom”.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 couchpotato 5 år siden

den er nok Doomed
Gravatar

#2 HighFlyer15 5 år siden

Fox forfattere skal holde sig langt væk fra Dr. Doom medmindre de kan lave ham rigtigt. Hver eneste forsøg fra deres side har været røv dårligt.
På intet tidspunkt i nogen af deres skod FF4 film har Dr. Doom virket som et modsvar til Reed's geni. Dr. Doom er et af Marvel universet klogest. Han har op til flere gange haft kræfter som kunne måles med guderne.
Lad Marvel/Disney få lov til at lave Dr. Doom ordentlig så vi også kan få et rigtigt FF4 hold som kan tilføjes Marvel's film. Vi mister snart Tony Stark som en af de klogeste i deres MCU.
Gravatar

#3 Salt 5 år siden

Ja præcis, udover at Batman får overdrevet meget respekt for at blot at være et "menneske mellem guder og rumvæsener" så mangler dr Doom lidt den samme fan service i en film. Måske er Doom den perfekte skurk i den obligatoriske Avengers 5, da han modsat alle andre skurke (Loke, thanos, Ultron ect) ikke undervurdere nogen helte

Skriv ny kommentar: