Det er fem år siden, at den amerikanske skuespiller og instruktør tabte livet til kræften. Men nu kan Dennis Hopper igen blive aktuel i en ny film.

Se også: Dennis Hopper er død, 74 år.

Kort før sin død i maj 2010 nåede Hopper at medvirke i filmen “The Last Film Festival”, der dog aldrig blev færdiggjort. Nu søger folkene bag filmen finansiering via crowdfunding-siden Kickstarter til at bringe skuespilleren op på det store lærred en sidste gang.

Der skal samles 90.000 dollars ind for at få gjort efterarbejdet til filmen færdig, så den kan blive klar på femårsdagen for Hoppers død den 29. maj 2015.

”Maj 2015 markerer femåret for Hoppers død, og vi vil meget gerne have premiere samtidig. Vi appellerer til filmfans via Kickstarter, fordi andre finansieringsmuligheder har stillet urimelige krav, inklusive at skære visse scener væk, ændre i musikken og endda ændre i Hoppers stemme,” udtaler filmens instruktør Linda Yellen til The Telegraph.

“The Last Film Festival er en komedie om en aldrende filmproducent, spillet af Dennis Hopper, der må krydse klinger med en række lokale byrådspolitikere i en lille flække for at få vist sin film på en ubetydelig festival.

Dennis Hopper var 74 år, da han døde af prostatakræft, og skuespilleren satte sit aftryk på filmhistorien i mesterværker som ”Dommedag nu”, ”Easy Rider” og ”Blue Velvet”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Lige en mere med Dennis Hopper

Genial skuespiller

Skriv ny kommentar: