DR’s generaldirektør Maria Rørbye Rønn hilser Disney Plus velkommen til Danmark – men lover dem kamp til stregen.

Med Disney og Pixar som en del af tjenesten er børn en af de største målgrupper for den nye streamingtjeneste i Danmark – Disney+.

Det samme kan siges om Danmarks Radio, der igennem flere årtier har leveret underholdning til de mindste.

Nu får konkurrencen fra Disney+ dog DR til at opruste i kampen om børnene.

DR-chef Maria Rørbye Rønn annoncerer således, at et nyt dansk børneunivers er på vej hos DR som et modsvar til Disney Plus.

Læs også ‘Her er alt indholdet på Disney Plus i Danmark‘.

Den nye børnesatsning vil blive præsenteret senere i dag på et pressemøde.


Vis kommentarer (25)
Gravatar

#11 Johnny42 3 dage siden

#9 Nu betaler jeg så også til motorvejene, selv om jeg ikke har bil og til sygehusene selv om det er begrænset hvor meget jeg bruger dem og til det kongelige teater selv om jeg aldrig har været der.

Men medielisensen er så også faldende, hvilket alle snylterne ikke opdager, hvis de ikke får regningerne. Fra 2022 trækkes den over skatten, så alle kommer til at bidrage, og så storfamilierne ikke slipper billigere og snyltere der i dag ikke bidrager også kommer til at betale.
Gravatar

#12 Geekalot 3 dage siden

Snylterne? Dem som ikke bruger DDR ? Eller dem som bruger men ikke vil betale for det ?
For der en en kæmpe forskel der af hvem du mener der er snylter...
Gravatar

#13 Johnny42 2 dage siden

#12 Uanset hvor lidt man ser, om det så kun er dronningens nytårstale er man en snylter. Hvis man overhovedet intet ser, heller ikke hos nabo, familie og venner, og heller ikke hører radio eller er inde på deres online platform, så er man måske ikke en snylter, men man skal stadigvæk betale. Sådan er det.
Gravatar

#14 Star Trek fever 2 dage siden

Johnny42 (13) skrev:
#12 Uanset hvor lidt man ser, om det så kun er dronningens nytårstale er man en snylter. Hvis man overhovedet intet ser, heller ikke hos nabo, familie og venner, og heller ikke hører radio eller er inde på deres online platform, så er man måske ikke en snylter, men man skal stadigvæk betale. Sådan er det.


Det er nu ikke snylteri at undgå DDR og deres leflen for laveste fællesnævner (venstrefløjen).

Snylteri, kan bruges om de folk vi importerer fra Mellemøsten, placerer på "sociale" indkomster, hvor de så lopper den af på det arbejdene folks vegne. 33 milliarder bruges på det snylteri.

On topic, sikke et pressemøde fra Maria Rønn. Mon ikke det kaster en en svinedyr lønforhøjelse af til hende? DR er bare pampere og Kaj og Andrea slår ikke Disney. Det er sku et blålys
Get woke, go broke.

All lives matter.
Gravatar

#15 Ampro 2 dage siden

Johnny42 (11) skrev:
#9 Nu betaler jeg så også til motorvejene, selv om jeg ikke har bil og til sygehusene selv om det er begrænset hvor meget jeg bruger dem og til det kongelige teater selv om jeg aldrig har været der.Men du bruger vejene....altså med mindre du ikke køber varer eller andre fornødenheder. Og du kommer med garanti til at bruge hospitalet på et eller flere tidspunkter i dit liv.
Jeg kan gå med til at du sammenligner DR med det kongelige teater, men at sammenligne nødvendigheden af DR med nødvendigheden for et motorvejsnet (og veje?) og sundhedssektoren.....ah hva?
Gravatar

#16 Geekalot 2 dage siden

#15 for sådanne personer som ham ikke vil betale det dobbelte for at bruge DR, så derfor kommer logikken at resten der ikke bruger DR SKAL betale også...
Gravatar

#17 Johnny42 2 dage siden

#15 Nu er det sådan i dag at alke de facto skal betale, medmindre de bor under en sten og ikke har internet, telefon, fjernsyn, tablet. I fremtiden bliver det bare gjort mere fair, så børnefamilier ikke kan slippe med at betale det samme som jeg gør. Og lavindkomstgrupper slipper billigere. Jeg benytter primært DR til nyheder og debat-programmer. Der er mange der benytter det langt mere og det vil jeg gerne være med til at betale for. Det skal bare ske på en fair måde.
Gravatar

#18 Geekalot 2 dage siden

Man betaler for det man bruger. Længere er den ikke.
Dem der vil benytte sig af det må op med pungen.
Dem der ikke benytter det slipper for at betale.
Det regnestykke er da vel ikke så svært at lave.
Gravatar

#19 MartinEH 2 dage siden

#18 Helt enig - jeg nægter også at betale til kræftbehandlinger af rygere eller hjerteoperationer til overvægtige... Og folk der kører for stærkt og kommer til skade kan også selv betale... Fattige og deres børn kan sgu bare rende og hoppe... Og alle de lorte kunstfilm, der får støtte fra staten - hvis folk ikke vil betale den reelle pris for at producere noget dansk, så skal det ikke laves - jeg gider ihvertfald ikke betale for en eller anden skide dogme-produktion, som man ikke fatter en fis af alligevel.

"sarkasme"!
Gravatar

#20 Geekalot 2 dage siden

#19 du kan seriøst ikke lige læse hvad du selv skriver ?
Så DR er en livsnødvendighed for os danskere som politi og sygehusvæsenet.
Tag dig lige sammen og vågn op mand...

Skriv ny kommentar: