Hvis du har været til forpremiere på “Quantum of Solace”, er du sandsynligvis blevet overvåget af militære natkikkerter. Sony har udstyret omkring 60 biografer landet over med overvågningsudstyr, der er hentet ind fra det amerikanske militær. Det skriver dagbladet-holstebro-struer.dk.

Formålet med tiltaget er at spotte eventuelle biografgængere, der laver piratkopier af filmen med kamera eller mobiltelefon.

Mads Nedergaard, direktør i Disney Danmark, fortæller til dagbladet-holstebro-struer.dk, at overvågningen kun vil finde sted onsdag og torsdag til forpremiererne.

I forbindelse med “Spider-Man 2” blev der også foretaget overvågning, men det er første gang, at man har taget skridtet i så mange biografer landet over.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 -sippo- 14 år siden

Må de godt det?

Det vist et velkendt fænomen at folk slapper lidt af i biografens mørke, og derved "afslører" deres sande udseende.. Det gør jeg i hvert faldt.
Gravatar

#2 elwood 14 år siden

Ahh de kan da umuligt ha set mit Super 8 Smallfilms kamerar jeg havde med ind.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 filmz-proprius 14 år siden

jeg må indrømme jeg finder det ret krænkende.

det er utroligt hvad normale biografgængere skal finde sig i fordi et firma som sony synes de skal have lov til at bruge alle kneb i den "forfærdelige" krig mod piratkopiering.
Gravatar

#4 CensoreD 14 år siden

har faktisk ikke noget imod det, da ikke kommer til at tænke over det, mens jeg ser filmen. Og hvis det kan hjælpe med at sætte billetprisen ned, så bliver jeg da mere end glad.
Gravatar

#5 MTK 14 år siden

Selvfølgelig medvirker det ikke til at få sat priserne ned, de skal sgu nok finde på en anden undskyldning for at rage endnu mere til sig.
Gravatar

#6 kasperfmn 14 år siden

eg støtter dette tiltag, da det ikke vil skade mig på nogen måde og samtidig vil hjælpe til mod folk som tager ind for at optage filmen.
Gravatar

#7 filmz-vassago 14 år siden

Hvor mange har nogensinde set en person sidde og filme inde i en bio-sal? Jeg har da været i biffen en millard-million gange, det samme har I øvrige Filmz'ere sikkert, og har sgu aldrig oplevet det :)

Mon ikke at de taber flere penge på at købe/leje det udstyr, end hvad de ville have tabt på, at en blegfed dansker optager en film på et lille ringe dv-cam, og lægger den på nettet. Det er fandme mærkeligt det projekt.

"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#8 Ceepa 14 år siden

#7 Signed
Gravatar

#9 elwood 14 år siden

#7

Eneste gang jeg har set det var i Tv til Oscar Introen med Billy Crystal.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 filmz-vassago 14 år siden

#9:
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: