Horror-eksperterne fra Blumhouse laver “The Invisible Man” på lavbudget. 

De har forvandlet små budgetter til gigantisk succes med titler som “Paranormal Activity”, “The Purge” og “Get Out”. Nu gælder det “The Invisible Man”.

Efter Universal Pictures droppede cinematic universe-idéen Dark Universe, der begyndte med “The Mummy”, så har Blumhouse overtaget produktionen af “The Invisible Man”.

“The Mummy” havde et blockbuster-budget på over 100 millioner dollars. Sådan bliver det ikke med “The Invisible Man”:

”Det er en lavbudget-film. Den afhænger ikke af effekter, CGI, stunts. Den er karakter-drevet,” siger Blumhouse-chef Jasom Blum til Collider.

Blumhouse arbejder også på en fortsættelse til den nye “Halloween”, der satte ny rekord for selskabet – læs om det her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 5 år siden

Ha ha - den usynlige mand er karakterdrevet....!
Kan ikke vente med at se hans mimik og kropssprog :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Johnny42 5 år siden

Forhåbentlig bliver det godt. Jeg forstår ikke alle de film med monsterbudgetter, som 'måske kan tiltrække et større publikum, men hvor risikoen for et flop til gengæld også er større.

En film med et budget på 10 mio dollars der har et boxoffice på 100 mio dollars = profit. En film med et budget på 100 mio dollars skal måske have et boxoffice på 300-400 mio dollars for at være = profit.

I en film som The Invisible Man behøver man ikke de vilde effekter så det giver god mening at begrænse budgettet.
Gravatar

#3 Bachone 5 år siden

synes nu Blumhouse laver fornuftige film, de burde overtage dark universe, tror de kunne lave noget vildt godt ud af det.

Skriv ny kommentar: