Marvel Television-chef Jeph Loeb indikerer comeback til droppede Marvel-serier.

Netflix har netop aflyst sine to sidste Marvel-serier – læs om det her.

Men selv om Marvel-karakterer som Iron Fist, Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones og Frank Castle ikke har en fremtid hos Netflix, så er håbet ikke slukket for mere med “The Defenders”-heltene.

Det teaser Marvel Television-chef Jeph Loeb i et åbent brev til alle Marvel-fans:

”Vores partner har muligvis besluttet, at de ikke længere ønsker at fortsætte med at fortælle historierne om disse fremragende helte… Men I kender Marvel bedre end det. Som Matthew Murdocks far engang sagde: ‘Man skal ikke måle et menneske på, hvordan han bliver slået i gulvet, men hvordan han rejser sig op’. Fortsættelse følger…!” skriver Marvel TV-chefen.

En fremtid for de droppede Marvel-serier kunne være hos Disney Plus – den kommende streaming-tjeneste fra Disney, der ejer Marvel Television.

Netflix er dog endnu ikke helt færdige med Marvel. Der er aftale om en tredje sæson af “Jessica Jones”, der efter planen får premiere i 2019.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Blacksanta 5 måneder siden

Er der nogensinde nogen der har været tvivl om, at serierne skulle fortsætte på Disneys egen streamingtjeneste?
Gravatar

#2 Bachone 5 måneder siden

det virkede faktisk ret åbentlyst os timingmæssigt, men selvfølgelig har intet været meldt officielt omkring det.
Gravatar

#3 9No 5 måneder siden

Hvis det lykkes vil det nok være igennem Hulu, som Disney nu vil eje en flertal af, og ikke Disney+ som de gerne vil have skal være mere børnevenlig med alle sine programmer.

Problemet er dog at Marvel/Disney ikke kan bruge karakterene i to år efter deres serie er blevet aflyst af Netflix, og til den tid har de fleste af skuespillerne sikkert fundet andet arbejde. Jeg håber dog også på at det vil lykkes, nu må vi se..

Skriv ny kommentar: