Steven Spielberg ønsker regel-ændring til Oscar-showet med krav om bredere biograf-premiere end i dag.

Netflix gav “Roma” biograf-premiere i et par uger i udvalgte biografer verden over, hvilket gav adgang til at blive Oscar-nomineret. Men sådan burde det ikke være.

Det mener Steven Spielberg, der nu arbejder på en regel-ændring efter et Oscar-show, hvor “Roma” vandt tre priser, skriver Indiewire.

Spielberg har tidligere argumenteret for, at Netflix-film hører hjemme ved Emmy-showet, der hylder tv-præstationer.

Senest holdt Spielberg tale ved CAS Awards, hvor han varmt støttede biograferne – læs om det her.

Det forventes, at Oscar-reglerne bliver et emne på et evaluerings-møde til april.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

tja han har jo en pointe, men det har netflix også i deres modsvar :)
Gravatar

#2 Snipp 1 år siden

Men Emmys er jo TV. Det er ikke film. Så kan ikke lige se hvor logikken er at Netflix-film ikke hører til Oscar. Hvad med Fox så? Skal de så også ikke være med i Oscars fordi de står for TV-produktioner også? De laver da også film og der var jo intet galt i da The Shape of Water bl.a. vandt oscar. Såååå det tuderi bare fordi det er Netflix går ikke. Det er jo bare barnligt opførsel. Steven jeg har sgu tabt respekt for dig igennem årene med dine latterlige udtalelser..

#1 Latterlig pointe må man sige så
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Mejse 1 år siden

#2 hans pointe er jo ikke hvad de producere men hvad de producere til, og netflix producere jo til tv/pc/ipad skærme, så nej pointen er på ingen måde så latterlig som du mener....om man er enig er en anden sag, men pointen er nu solid nok.
Gravatar

#4 Snipp 1 år siden

#3 De producere sgu da til begge ting? Roma har da været i biffen? Deres primære mål er jo nok streaming ja til TV osv. Men Fox er sgu da også kæmpe stor på TV-produktionen.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 nej netflix producere ikke til begge ting, de producere til sig selv, Roma kom i biografen for at kunne blive oscar nomineret :) det er ikke det samme som at Roma blev produceret til biografen.

ja det er de da, kæmpe store, hvilket er grunden til de har ting til Emmys, og deres ting produceret til biograferne, ender så ikke der.

det er altså ikke svært at forstå forskellen :D

man kan så diskutere om oscar film nødvendigvis skal være produceret til andet end tv, men det er jo så også det Spielberg gerne vil have bliver diskuteret.
Gravatar

#6 Snipp 1 år siden

#5 Ja det blev de sgu da nød til nu hvor Oscar reglerne er sådan... De vil jo gerne vinde priser så de bøjer sig jo fordi reglerne er så retarderet. De elsker jo stadig biffen som den er. Hvis nu ikke reglerne var sådan så var det jo helt fint. Spielberg vil ikke diskuter, han kræver det. Han vil have hans vilje.

Øøhhhh ja de har til begge ting. Det har Netflix også. De har biograf releases fordi det kræver det. Så hvad er problemet.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Mejse 1 år siden

#6 tja du vil også have din vilje og det vil netflix også, han ved godt at han ikke får den ved at kræve det, men det starter en debat.

der er intet problem, der er bare forskel, FOX laver film til biograf release, Netflix laver film til tv release som får biograf release på grund af awards...der er intet problem i nogen af delene, firmaerne skal gøre som de gerne vil og som de mener gavner deres forretning på den front.....men nu snakkede vi jo bare om Spielbergs pointe, og den forskel som der er på FOX og Netflix der, gør pointen fair nok.

betyder som sagt ikke man skal være enig i den, men at kalde den latterlig, fordi du er uenig er lidt fjollet :)

det virker mistænkeligt meget som om du bare tror din mening er mere korret og du har ret :O mææææææææærkeligt :D
Gravatar

#8 Snipp 1 år siden

#7 Måske fordi jeg ser din argumentation for latterlig? Du kan også se min som latterlig. Så kan vi slutte den der og ikke blive enige. Men du vil altid have det sidste ord, du vil stadig køre i det samme shit over and over igen.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Justin 1 år siden

Jeg er helt enig i der er behov for nye oscar regler
1) intet biograf krav
2) omdøb bedste film til bedste USA-film
3)fint den mest politiske ukorrekte person til af lave jokes om bøsser, negre, og #meeeeeeeetoooooooo
Gravatar

#10 Kau 1 år siden

#2
Det er forkert det du siger. Emmy hylder også film.
Så Netflix burde være under Emmy, da det udelukkende producere til tv.

Skriv ny kommentar: