Netflix er blevet ramt af en shitstorm på grund af en plakat, som kritiseres for at seksualisere små piger.

Den franske Sundance-titel “Cuties” bliver distribueret af Netflix, der er begyndt at markedsføre titlen om en pige på 11 år, som bliver en del af dansegruppen ‘The Cuties’.

Til formålet har Netflix skabt en plakat, der er blevet ramt af en regulær shitstorm.

Plakaten får kritik for at være markedsføre “Cuties” som pædofiles våde drøm, hvilket har fået Netflix til at trække plakaten tilbage og undskylde:

”Vi er meget kede af den upassende plakat, som vi har brugt til ‘Cuties’. Det var ikke ok, og det var heller ikke repræsentativt for denne franske film, der fik premiere på Sundance,” udtaler en talsperson fra Netflix til Deadline.

Læs også ‘Efter shitstorm: Marvel ændrer plakaten til “Avengers: Endgame”‘.

“Cuties” får Netflix-premiere den 9. september.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Syge folk er der nok af. Alene det at have udtænkt denne film er sygt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 nwinther 1 år siden

Avery skriver i et tweet: "No one wants to see their child dressed and posed like this."

Det tror jeg faktisk ikke hun har ret i. Jeg har set nok TV3 til at konstatere, at "voksenificering" - et ord jeg muligvis lige har opfundet - og afledninger heraf - er en milliardindustri i USA alene, UDEN at det handler om sex.

Det handler - ifølge mig - om at forældre (primært mødre) ikke kan gøre deres afkom voksen, hurtigt nok. Disse findes også i Danmark - formentlig i alle lande.


At man, når man voksenificerer, meget let kommer afsted med at seksualisere (fordi voksne har en seksualitet), er en åbenlys bivirkning og et rimeligt ankepunkt ift. sådan en film (selvom Avery tror det er en pædofili-film).


Jeg ser i øvrigt - på gader og stræder og alle steder - piger i præpuberteten (eller lige på grænsen) klæde sig "voksent", tilsyneladende uden mors eller fars tilskynding, men vist mest fordi mor eller far ikke formåede at sige fra.

Nu ved jeg ikke, hvad filmen indeholder og hvor ærlig plakaten er om filmen. Men jeg er nok heller ikke målgruppen.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: