Efter Universal Pictures’ “Snow White & the Huntsman” har formået at indtjene mere end $182 mio. på verdensplan, har filmstudiet givet grønt lys til den efterfølger, som var i planerne, skulle den første film hitte.

Se også: Chris Hemsworth bliver omdrejningspunktet i “Snow White”-fortsættelse.

Tidligere har “Snow White & the Huntsman 2” stået til at skulle fokusere mere på jægeren end Snehvide, men om dette stadig er tilfældet, melder historien intet om.

Alle skuespillere forventes tilbage i efterfølgeren, da de alle er skrevet op til at medvirke i tre film. Samtidig skrives filmen igen af David Koepp (“Spider-Man”, “Mission: Impossible”), og det forventes også, at Rupert Sanders, der havde sin debut som instruktør med “Snow White and The Huntsman”, vender tilbage bag kameraet.

I modsætning til den første film, som skulle kæmpe med den anden Snehvide-film “Lille spejl på væggen der” med Julia Roberts, så vil efterfølgeren ikke blive skyndt ud af døren, da der ikke kommer til at være nogen konkurrence.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Ericmase 11 år siden

[url= reaction[/url]
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 Driver 11 år siden

Jeg vil gerne se 1'eren for at se, hvad Rupert Sanders kan bag kameraet.
Jeg synes umiddelbart heller ikke, at det kvindelige cast er så tossede at se på. ;)
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#3 Morpheus 11 år siden

Var inde og se 1'eren i går og må sige jeg fandt den ganske hæderlig. Det er en hammer flot film og jeg synes den til tider er ganske velspillet. Charlize Theron overspiller engang imellem, men gør det ellers godt og Kristin Stewart... Ja, hende springer vi bare over, ms. Front Teeth.

Derimod er dværgene herlige og det samme er Chris Hemsworth som Huntsman, så jeg ser frem til en ny, hvis de fortsætter i samme stil.

Skriv ny kommentar: