ABC har sammensat endnu et trailer-spot til den ventede femte sæson af spændingsserien “Lost”, der får premiere på amerikanske tv-skærme 21. januar. Trailer-spottet kan ses her.

Den femte omgang af J. J. Abrams’ populære spændingsserie om de forulykkede fra Oceanic Flight 815 vil byde på nogle af svarene omkring de mysterier, som opstod i fjerde sæson og uden tvivl også skabe en del nye.

Ifølge showets producer og medskaber, Damon Lindelof, vil femte sæson have betydeligt færre flashbacks og flashforwards, som ellers har præget serien frem til nu.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Morpheus 13 år siden

Hold da kæft jeg glæder mig.

KOM NU 21. JANUAR!!!!!
Gravatar

#2 zamm- 13 år siden

Jeg kunne nu godt li' disse flashbacks og -forwards, da jeg syntes at det gjorde karaktererne mere troværdige! Men jeg glæder mig nu alligevel til d. 21. januar
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#3 MOVIE1000 13 år siden

#1 og #2 hvor ser i serien? hvilken kanal? og hvornår?
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 -sippo- 13 år siden

#3
På ABC.. :P

Ellers har jeg hørt den køre på kanal torrent kl. ca. "dagen efter den bliver sendt på abc"

Hvis du vil ud og investere i en ny kanal pakke, så kan de se hvilke kanaler der sender lost på www.lostpedia.com. På forsiden kan du se hvornår serien starter på forskellige kanaler, ellers har de sikkert en artikel om hvilke kanaler der ellers sender den fantastiske serie.
Gravatar

#5 Nexiz 13 år siden

#2

Glæder mig også hel vildt, men jeg håber sgu heller ikke de roder for meget rundt med seriens koncept..
Gravatar

#6 filmz-schelde 13 år siden

#4 - Idet min antenneforening ikke udbyder ABC, vil jeg høre, om du ved, om man kan se LOST 5 på nettet, efter den er blevet vist? Kan nemlig hverken finde ABC eller kanal torrent, så er rimelig lost.

Skriv ny kommentar: