Marvel Entertainment har nu endnu flere superheltefilm i støbeskeen fra deres store tegneseriearkiv. “Captain America”, “The Avengers”, “Nick Fury”, “Black Panther”, “Ant-Man”, “Cloak & Dagger”, “Dr. Strange”, “Hawkeye”, “Power Pack” og “Shang-Chi” er alle linet up til at blive omsat til det store lærred.

Paramount Pictures skal distribuere og markedsføre de ovenstående titler efter en aftale, der blev indgået efter Brad Grey overtog selskabet. Den første af de lovede titler vil være klar til udgivelse i 2008 eller muligvis tidligere.

Avi Arad fra Marvel kan fortælle, at han snart officielt vil begynde at forbinde manuskriptforfattere til alle 10 projekter, og selvom han har sin personlige ønskeliste, er det endnu usikkert, hvilken film der vil blive udgivet først.

”Ingen karakter før end tid er. Manuskripterne vil bestemme hvilken er den første,” siger Arad. ”Jeg kan bare ikke vente med at fortælle Captain Americas historie. det er en fantastisk stor historie.”

Budgetterne til de kommende projekter vil rangere mellem $50 mio. og $165 mio.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 lyspunkt 16 år siden

Det er vældig fint med flere superheltefilm, men historierne er klart de vigtigste. Alt for mange film håber på, at bare der er SPFxs nok så lægger man ikke mærke til at historien stinker.
"Ud fra størrelsen på halen har vi beregnet, at dyret har været kæmpemæssigt" Prof. Martens - Reptilicus
Gravatar

#2 filmz-michaell 16 år siden

enig.. Batman Begins er et glimrende bevis på at computer effekter ikke nødvendigvis behøver styre filmen!
A slavish concern for the composition of words is the sign of a bankrupt intellect. Be gone, odious wasp! You smell of decayed syllables
Gravatar

#3 danschier.dk 16 år siden

Hvis der var en Marvelhistorie jeg gerne ville se på film, skulle det være 1602. Den historie kunne blive til en rigtig fed film. Tegneserien er noget at det bedste jeg har læst i lang tid, på højde med Sincity. ;-)
Gravatar

#4 Clint 16 år siden

Damn, der kommer mange skodfilm med de filmatiseringer de har valgt.
Gravatar

#5 duuk74 16 år siden

Wohoo Vidste godt der var en Shang-Chi (eller Kung-Fu som tegneserien hed på dansk) på vej. Var helt vild med den serie. Havde det hele - Mystik, onde skurke, dejlige damer og så selvfølgelig rigtig fed kung fu action. Er også oppe og køre over de laver en Dr. Strange film. Var jeg også ret vildt med.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#6 filmz-scapuliz 16 år siden

De skulle gå igang med noget Venom :P
Gravatar

#7 elwood 16 år siden

jeg vil nu heller se en freakazoid spillefilm 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 nostromo 16 år siden

You know even this genre has a breaking point...
Girl: It said my cookies aren't turned on? What am I supposed to do, pour some milk on myself and show them my tits?
Gravatar

#9 filmz-Bruce 16 år siden

And there it went ;)

Gi' mig Guillermo del Toro's Hellboy, så skal jeg nok lade være og bitche ;) Perlman er fabelagtig.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 filmz-FoZ 16 år siden

Hmm... 'Cloak and Dagger' kunne godt gå hen og bliver meget interessant. Især hvis de følger den oprindelseshistorie som Marvel udgav for mange år siden. Det eneste minus er at Cloak nok desværre vil minde for meget om Spawn.

Skriv ny kommentar: