Black Film har udsendt fem nye klip fra den kommende tegneseriefilmatisering “The Spirit”, der er instrueret af Frank Miller. Klippene, der bl.a. viser The Spirit i kamp mod skurken Octopus og Scarlett Johansson overfor Eva Mendes, kan ses her.

“The Spirit”, som tegneserielegenden Will Eisner skabte i 1940, handler om en ung, ambitiøs politimand, der vender tilbage fra de døde som den maskerede lovhåndhæver The Spirit, der bekæmper kriminalitet fra skyggerne i Central City.

Gabriel Macht ses i titelrollen som The Spirit, mens Samuel L. Jackson spiller hans ærkefjende, Octopus, der sætter dybe spor i den kriminelle aktivitet i byen Central City, som han planlægger at ødelægge.

“The Spirit” slippes løs i danske biografer 1. januar.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [1986217994] 15 år siden

Nu har jeg ikke læst tegneserien (selvom man vist burde) så har ikke noget tilhørsforhold til den. Synes den ser fremragende ud :) Humor, god action og cool'ness i en god blanding. Glæder mig :)
Gravatar

#2 filmz-rasmusg 15 år siden

jeg må indrømme at jeg glæder mig med et lille forbehold.

Jeg frygter at det udelukkende bliver baseret på denne speicelle sort/røde visuelle stil - ja stilen ser da fed ud, men den specielle visuelle stil i Sin CIty filmatiseringen lagde for dagen toppede det lidt for mig og jeg vil sgu gerne se noget nyt i stedet. Jeg tror det bliver svært at overgå den. Men jeg kan jo tage fejl :-)

Og så er jeg faktisk ved at være lidt træt af Samuel LJs konstante affyring af oneliners - jeg kunne godt tænke mig at han fik nedtonet sin badass attitude lidt - bare engang imellem. Hans rolelr i de seneste film blivere mere og mere ens.. eller er det bare mig?

Gravatar

#3 Highland Park 15 år siden

Aaaargh! Det er jo underskønne Sarah Paulson fra "American Gothic"!
Kors hvor er hun dejlig...
Suk... :)

Men ja, Jackson virker malplaceret og ligefrem pinlig at overvære i det klip. Jeg håber bestemt ikke, at det repræsenterer hans præstation som helhed, for den virker underligt distanceret og karakteren ret kedelig.

Bortset fra det giver de 5 klip da indtryk af tilforladelig og æstetisk fornem underholdning i vanlig Miller-stil, og Macht er umiddelbart bedre, end jeg havde ventet.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 filmzkim 15 år siden

Hvor ser den her film bare forfærdelige ud!
Hvis jeg skulle se denne film, skulle det lige være på grund af hotte Eva Mendes ;P <3
...Hellere en Sin City 2

Skriv ny kommentar: