Filmz kan som de første i verden eksklusivt vise et nyt billede fra den nye Dwayne Johnson-actionthriller “Faster” fra Sony Pictures.

Se billedet her.

Filmz har samtidig fået tilsendt denne amerikanske rapport om et besøg på optagelserne, som vi kan bringe som de eneste i Danmark:

Klokken 13:00 på en let overskyet dag i Californien stikker Dwayne Johnson en person ihjel på badeværelset i en stripklub. Det er en ganske almindelig begivenhed under optagelsen af hans seneste film ‘Faster’. Johnson har i de seneste år arbejdet med familielystspil og adventurefilm…


For Johnson var det tilsyneladende let at vælge “Faster” til sit comeback, til hvad han beskriver som “en mere intens filmgenre.” Og da han allerede i et stykke tid har haft lyst til at lave den, var den parat, da han var parat. “Eftersom jeg har haft manuskriptet et par år nu, har jeg haft masser af tid til at tage den til mig og sætte mig ind i rollen,” siger han.

Og selv om filmen viser masser af adrenalindrevet action, er der også plads til drama, som Moon Bloodgood, der spiller Marina kan bekræfte:

“Jeg synes, at alle personerne er sammensatte, og det er ikke bare de små roller. Jeg ville blive meget glad, hvis folk kommer ud og siger: ‘Jeg troede, at jeg skulle ind og se en actionfilm, og det var god underholdning, men jeg kunne desuden virkelig godt lide disse mennesker…’ Når jeg som skuespiller synes, at en film er god, er det, når jeg kan identificere mig med noget og lære eller føle noget.”

Men der er dog plads til én actionscene: “Jeg får en chance for at slå Billy Bob Thornton!” ler hun. “Faster”: Her kan man bare se – ligestillet vold…

Filmen kan ses i danske biografer 10. marts.

Se også: Ucensureret trailer til actionfilmen “Faster” med Dwayne Johnson.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gasivodo 11 år siden

Det er sgu' lidt sejt:-D

Men med "Klippen"? Verdensherredømme skal starte et sted, ved det. MEN "Klippen"?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#2 Eraserhead 11 år siden

En hel nyhed for et billede hvor Dwayne Johnsons bare står og ser tight ud. Hehe
Gravatar

#3 corleone82 11 år siden

exclusive.... nyhed: Dwayne Johnson ligner sig selv.. :)

Skriv ny kommentar: